Knockout-fasen: Roma - Barcelona

Når vi nærmer os slutningen af en turnering, kan det være vind eller forsvind for holdene. Men hvordan skal man bette i Champions League, når holdene mødes to gange i knockout-fasen? Hvilke faldgruber er der? Har vi tendens til at lytte til oddsne, eller følger vi vores hjerter? Hvordan vil vores to hold klare sig, når de står over for en af de største kampe i international fodbold?

Betting-rejsen starter i Rom, hvor to af fodboldens største klubber mødes i den anden del af Champions League-kvartfinalerne. Roma er bagud 4-1 efter den første kamp, men fik et vigtigt udebanemål. AS Roma har en stor udfordring foran sig, når de tager imod Messi og resten af holdet – hvordan påvirker det holdets tilgang til den enorme kamp?

I denne serie kæmper to hold mod hinanden på en betting-rejse gennem Europa, hvor resultaterne af deres betting afgør, hvor de sover, hvad de får at spise, og hvordan de rejser. Med en superstjerne som træner vil holdene få hjælp til deres betting undervejs. Lær hvilke psykologiske processer, der foregår, når vi træffer beslutninger. Få råd du kan bruge, når du researcher et bet. Og lær hvordan spillet aldrig er ovre, når du spreder dine penge.