Odds lommeregner

Odds-format

 
Samlet indsats Samlet tilbagebetaling Samlet profit
0 0 0
Lav et væddemål
i

Hvad er en single?

En single er klart den nemmeste måde at oddse på. Når du laver en single, spiller du på 1 udfald i 1 begivenhed. Hvis dit udfald viser sig at være korrekt, vinder du din single. Din potentielle gevinst og profit afhænger af oddset og indsatsen.

Antallet af mulige udfald i en single afhænger både af sporten og det marked, som du vælger at spille på. Ved at spille på fodbold er der for eksempel 3 mulige udfald ved fuldtid (hjemmesejr, uafgjort eller udesejr), mens der kun er 2 mulige udfald i begge hold scorer (ja eller nej).

Eksempel på en single

Hvis du for eksempel har lavet en single på Arsenal til at slå Tottenham til odds 2.50 med en indsats på 100 kroner, kan din gevinst være 250 kroner (2.50*100=250), hvis The Gunners ender med at vinde deres kamp mod Spurs, og din profit vil være 150 kroner (250-100=150). Hvis Arsenal ikke slår Tottenham, er din indsats tabt.

Det er også muligt at lave et langtidsvæddemål. Det betyder, at du for eksempel spiller på vinderen af en bestemt begivenhed eller turnering. Hvis du for eksempel har lavet en single på Manchester City til at vinde Champions League til odds 5.50 med en indsats på 100 kroner, kan din gevinst være 550 kroner (100*5.50=550), hvis The Citizens ender med at løfte Champions League-trofæet, og din profit vil være 450 kroner (550-100=450).

Fordele og ulemper ved en single

Fordelen ved en single er, at du kun behøver at forudsige et enkelt udfald for at vinde. Ulempen ved en single er, at du er nødt til at placere en stor indsats for at få stor profit – især hvis oddset på udfaldet er lavt.


Hvordan bruger man odds lommeregneren

Det er nemt at bruge Unibets odds lommeregner. Bestem først hvilket af vores mange typer af væddemål du ønsker – vi har blandt andet singles, akkumulatorer til Goliaths og Lucky 15s, 31s og 63s.

Når du har bestemt dig, vælg da typen på odds lommeregneren (som vi har placeret med enkle navigationslinks i menuen) og afgør derefter om du vil have oddsene til at vises i brøk eller decimalformat øverst i højre hjørne.

Efter dette kan du placere din indsats – hvor meget du ønsker at satse. Du kan derefter bestemme om du ønsker at satse Each Way, tilføje en regel 4, og om du ønsker at se selektionsnoter og fold-muligheder. Vi har tilføjet en hjælpetekst til nogen af disse, for at give dig en forklaring hvis du endnu ikke kender til dem. Til sidst, indsæt dine odds og udfaldet: vinder, tabt, void og/eller dødt løb. Hvis du ønsker at placere flere valg, skriv da oddsene for hvert enkelt. Klik blot på ’’Udregn nu’’-alternativet og både din potentielle tilbagebetaling og profit vil blive vist for dig.