Odds lommeregner

Odds-format

 
Samlet indsats Samlet tilbagebetaling Samlet profit
0 0 0
Lav et væddemål
i

Hvad er en akkumulator-/kombinationskupon?

Akkumulator-, også kaldet kombinationskuponer, er meget populære hos vores spillere og fungerer på nøjagtig samme måde som en double- eller triple. Når du laver en akkumulator-/kombinationskupon, spiller du på 4 eller flere forskellige udfald i 4 eller flere begivenheder på samme kupon. Alle udfald skal være korrekte for at du kan vinde på din akkumulator-/kombinationskupon. De separate odds ganges med hinanden og derefter indsatsen for at udregne din gevinst og profit.

Eksempel på en akkumulator-/kombinationskupon

Hvis du for eksempel har lavet en akkumulator-/kombinationskupon med en indsats på 100 kroner på Sevilla til at slå Valencia til odds 2.50, Arsenal til at slå Tottenham til odds 2.50, Barcelona til at slå Atletico Madrid til odds 2.00 samt Manchester City til at slå Liverpool til odds 2.00, kan din gevinst være 2500 kroner (100*25.00=2500), hvis alle 4 hold vinder deres respektive kampe, og din profit vil være 2400 kroner (2500-100=2400). Hvis Los Nervionenses, The Gunners, Barça eller The Citizens ikke vinder deres kamp, er din indsats tabt.

Fordele og ulemper ved en akkumulator-/kombinationskupon

Fordelen ved en akkumulator-/kombinationskupon er, at du kan vinde stort selv med en lille indsats. Ulempen ved en akkumulator-/kombinationskupon er den høje risiko, som er forbundet med at lægge alle dine æg i en kurv.

Illustration af en vindende akkumulator-/kombinationskupon

Kamp og resultat Væddemål Odds (decimal) Udfald
Sevilla (1) – Valencia (0) Sevilla vinder 2.50 Vundet
Arsenal (3) – Tottenham (2) Arsenal vinder 2.50 Vundet
Barcelona (2) – Atletico Madrid (1) Barcelona vinder 2.00 Vundet
Manchester City (2) – Liverpool (0) Manchester City vinder 2.00 Vundet

Illustration af en tabende akkumulator-/kombinationskupon

Kamp og resultat Væddemål Odds (decimal) Udfald
Sevilla (1) – Valencia (0) Sevilla vinder 2.50 Vundet
Arsenal (3) – Tottenham (2) Arsenal vinder 2.50 Vundet
Barcelona (2) – Atletico Madrid (1) Barcelona vinder 2.00 Vundet
Manchester City (2) – Liverpool (2) Manchester City vinder 2.00 Tabt

Hvordan bruger man odds lommeregneren

Det er nemt at bruge Unibets odds lommeregner. Bestem først hvilket af vores mange typer af væddemål du ønsker – vi har blandt andet singles, akkumulatorer til Goliaths og Lucky 15s, 31s og 63s.

Når du har bestemt dig, vælg da typen på odds lommeregneren (som vi har placeret med enkle navigationslinks i menuen) og afgør derefter om du vil have oddsene til at vises i brøk eller decimalformat øverst i højre hjørne.

Efter dette kan du placere din indsats – hvor meget du ønsker at satse. Du kan derefter bestemme om du ønsker at satse Each Way, tilføje en regel 4, og om du ønsker at se selektionsnoter og fold-muligheder. Vi har tilføjet en hjælpetekst til nogen af disse, for at give dig en forklaring hvis du endnu ikke kender til dem. Til sidst, indsæt dine odds og udfaldet: vinder, tabt, void og/eller dødt løb. Hvis du ønsker at placere flere valg, skriv da oddsene for hvert enkelt. Klik blot på ’’Udregn nu’’-alternativet og både din potentielle tilbagebetaling og profit vil blive vist for dig.