Odds lommeregner

Odds-format

 
Samlet indsats Samlet tilbagebetaling Samlet profit
0 0 0
Lav et væddemål
i

Hvad er en double?

En double er den nemmeste måde at lave en akkumulator/kombination af væddemål på. Når du laver en double, spiller du på 2 forskellige udfald i 2 begivenheder på samme kupon. Begge udfald skal være korrekte for at du kan vinde din double. De 2 separate odds ganges med hinanden og derefter indsatsen for at udregne din gevinst og profit.

Eksempel på en double

Hvis du for eksempel har lavet en double med en indsats på 100 kroner på Barcelona til at slå Atletico Madrid til odds 2.00 samt Manchester City til at slå Liverpool til odds 2.00, kan din gevinst være 400 kroner (100*4.00=400), hvis begge hold vinder deres respektive kampe, og din profit vil være 300 kroner (400-100=300). Hvis Barça eller The Citizens ikke vinder, er din indsats tabt.

Fordele og ulemper ved en double

Fordelen ved en double er, at det resulterer i større gevinster, end hvis du laver 2 singler. Ulempen ved en double er, at du risikerer at tabe hele din indsats, hvis blot et enkelt udfald er forkert.

Illustration af en vindende double:

Kamp og resultat Væddemål Odds (decimal) Udfald
Barcelona (2) – Atletico Madrid (1) Barcelona vinder 2.00 Vundet
Manchester City (2) – Liverpool (0) Manchester City vinder 2.00 Vundet

Illustration af en tabende double:

Kamp og resultat Væddemål Odds (decimal) Udfald
Barcelona (2) – Atletico Madrid (1) Barcelona vinder 2.00 Vundet
Manchester City (2) – Liverpool (2) Manchester City vinder 2.00 Tabt

Hvordan bruger man odds lommeregneren

Det er nemt at bruge Unibets odds lommeregner. Bestem først hvilket af vores mange typer af væddemål du ønsker – vi har blandt andet singles, akkumulatorer til Goliaths og Lucky 15s, 31s og 63s.

Når du har bestemt dig, vælg da typen på odds lommeregneren (som vi har placeret med enkle navigationslinks i menuen) og afgør derefter om du vil have oddsene til at vises i brøk eller decimalformat øverst i højre hjørne.

Efter dette kan du placere din indsats – hvor meget du ønsker at satse. Du kan derefter bestemme om du ønsker at satse Each Way, tilføje en regel 4, og om du ønsker at se selektionsnoter og fold-muligheder. Vi har tilføjet en hjælpetekst til nogen af disse, for at give dig en forklaring hvis du endnu ikke kender til dem. Til sidst, indsæt dine odds og udfaldet: vinder, tabt, void og/eller dødt løb. Hvis du ønsker at placere flere valg, skriv da oddsene for hvert enkelt. Klik blot på ’’Udregn nu’’-alternativet og både din potentielle tilbagebetaling og profit vil blive vist for dig.