Odds lommeregner

Odds-format

 
Samlet indsats Samlet tilbagebetaling Samlet profit
0 0 0
Lav et væddemål
i

Hvad er en straight forecast?

En straight forecast er den perfekte væddemålstype til heste-/hundevæddeløb, fordi det kræver, at du forudsiger top 2 i et givent løb. Når du laver en straight forecast, spiller du på hvilken hest/hund der slutter nummer 1 og 2 på 1 kupon. Det skal være den rigtige rækkefølge, før du vinder på din straight forecast.

Hvordan beregnes min gevinst på en straight forecast?

Hvis du vinder på en straight forecast, vil din gevinst være baseret på en matematisk ligning, der tager højde for en række faktorer – blandt andet hvor mange heste/hunde der er involveret i løbet samt de respektive odds på dem. I pulje-betting vil din gevinst derimod være baseret på det beløb, der er lagt i puljen, og hvor mange mennesker som har bidraget til puljen.

Fordele og ulemper ved en straight forecast

Fordelen ved en straight forecast er, at du nemt kan få høje odds ved at spille på denne måde. Ulempen ved en straight forecast er, at begge dine udfald skal værre korrekte, før du kan vinde.

Hvad er en reverse forecast?

En reverse forecast fungerer næsten på samme måde som en straight forecast, men forskellen er, at begge dine heste/hunde kan slutte som nummer 1 eller 2 i løbet. Når du laver en reverse forecast, spiller du på hvilke heste/hunde der slutter enten nummer 1 eller 2 i 1 løb på 2 kuponer. Hvis begge dine heste/hunde slutter i top 2, vinder du på din reverse forecast.

Hvordan beregnes min gevinst på en reverse forecast?

Hvis du vinder på en reverse forecast, gælder de samme regler som med en straight forecast. Det betyder, at din gevinst er baseret på den matematiske ligning, der blandt andet tager højde for antal heste/hunde og deres respektive odds. Pulje-betting fungerer også på præcis samme måde som ved en straight forecast.

Fordele og ulemper ved en reverse forecast

Fordelen ved en reverse forecast er, at den giver mere sikkerhed end en straight forecast, da begge dine heste/hunde kan slutte enten som nummer 1 eller 2. Ulempen ved en reverse forecast er, at du skal betale for 2 kuponer i stedet for 1 for at få denne ekstra sikkerhed.


Hvordan bruger man odds lommeregneren

Det er nemt at bruge Unibets odds lommeregner. Bestem først hvilket af vores mange typer af væddemål du ønsker – vi har blandt andet singles, akkumulatorer til Goliaths og Lucky 15s, 31s og 63s.

Når du har bestemt dig, vælg da typen på odds lommeregneren (som vi har placeret med enkle navigationslinks i menuen) og afgør derefter om du vil have oddsene til at vises i brøk eller decimalformat øverst i højre hjørne.

Efter dette kan du placere din indsats – hvor meget du ønsker at satse. Du kan derefter bestemme om du ønsker at satse Each Way, tilføje en regel 4, og om du ønsker at se selektionsnoter og fold-muligheder. Vi har tilføjet en hjælpetekst til nogen af disse, for at give dig en forklaring hvis du endnu ikke kender til dem. Til sidst, indsæt dine odds og udfaldet: vinder, tabt, void og/eller dødt løb. Hvis du ønsker at placere flere valg, skriv da oddsene for hvert enkelt. Klik blot på ’’Udregn nu’’-alternativet og både din potentielle tilbagebetaling og profit vil blive vist for dig.