Odds lommeregner

Odds-format

 
Samlet indsats Samlet tilbagebetaling Samlet profit
0 0 0
Lav et væddemål
i

Hvad er et Patent bet?

Et Patent bet minder lidt om et Trixie bet, men der er mere sikkerhed, fordi det også inkluderer singler. Når du laver et Patent bet, spiller du på 3 forskellige udfald i 3 begivenheder fordelt på 7 forskellige kuponer, der er opdelt i 3 singler, 3 doubler og 1 tripler . Mindst 1 af udfaldene skal være korrekt for at du kan vinde dit Patent bet. De(t) vindende odds ganges enten med hinanden og/eller indsatsen for at bestemme din gevinst og eventuelle profit.

Eksempel på et Patent bet

Hvis du for eksempel har lavet et Patent bet med en indsats på 100 kroner per kupon på Arsenal til at slå Tottenham til odds 2.50, Barcelona til at slå Atletico Madrid til odds 2.00 samt Manchester City til at slå Liverpool til odds 2.00, kan din gevinst være mellem 200 og 3050 kroner alt afhængig af hvilke(t) hold som vinder deres respektive kamp(e). Hvis ingen af holdene vinder, er din indsats tabt.

Fordele og ulemper ved et Patent bet

Fordelen ved et Patent bet er, at det kun kræver 1 korrekt udfald for at få en gevinst. Ulempen ved et Patent bet er, at oddsene skal være rimelig høje for at få potentiel profit fra 1 eller 2 korrekte udfald på grund af de 7 betalte indsatser.

Illustration af et Patent bet

Arsenal – Tottenham Barcelona – Atletico Madrid Manchester City – Liverpool
X
X
X
X X
X X
X X
X X X

Hvordan bruger man odds lommeregneren

Det er nemt at bruge Unibets odds lommeregner. Bestem først hvilket af vores mange typer af væddemål du ønsker – vi har blandt andet singles, akkumulatorer til Goliaths og Lucky 15s, 31s og 63s.

Når du har bestemt dig, vælg da typen på odds lommeregneren (som vi har placeret med enkle navigationslinks i menuen) og afgør derefter om du vil have oddsene til at vises i brøk eller decimalformat øverst i højre hjørne.

Efter dette kan du placere din indsats – hvor meget du ønsker at satse. Du kan derefter bestemme om du ønsker at satse Each Way, tilføje en regel 4, og om du ønsker at se selektionsnoter og fold-muligheder. Vi har tilføjet en hjælpetekst til nogen af disse, for at give dig en forklaring hvis du endnu ikke kender til dem. Til sidst, indsæt dine odds og udfaldet: vinder, tabt, void og/eller dødt løb. Hvis du ønsker at placere flere valg, skriv da oddsene for hvert enkelt. Klik blot på ’’Udregn nu’’-alternativet og både din potentielle tilbagebetaling og profit vil blive vist for dig.