Odds lommeregner

Odds-format

 
Samlet indsats Samlet tilbagebetaling Samlet profit
0 0 0
Lav et væddemål
i

Hvad er en trippel?

En trippel bet er en populær måde for vores spillere at jagte højere gevinster ved at kombinere flere odds med hinanden. Når du laver en trippel, spiller du på 3 forskellige udfald i 3 begivenheder på samme kupon. Alle 3 udfald skal være korrekte for at du kan vinde din trippel. De 3 separate odds ganges med hinanden og derefter indsatsen for at udregne din gevinst og profit.

Eksempel på trippel

Hvis du for eksempel har lavet trippel med en indsats på 100 kroner på Arsenal til at slå Tottenham til odds 2.50, Barcelona til at slå Atletico Madrid til odds 2.00 samt Manchester City til at slå Liverpool til odds 2.00, kan din gevinst være 1000 kroner (100*10.00=1000), hvis alle tre hold vinder deres respektive kampe, og din profit vil være 900 kroner (1000-100=900). Hvis The Gunners, Barça eller The Citizens ikke vinder deres kamp, er din indsats tabt.

Fordele og ulemper ved trippel

Fordelen ved trippel er de høje odds, som du kan få ved at kombinere 3 væddemål – selv hvis du spiller på favoritter. Ulempen ved trippel er, at alle 3 udfald skal være korrekte for at du vinder.

Illustration af en vindende trippel

Kamp og resultat Væddemål Odds (decimal) Udfald
Arsenal (3) – Tottenham (2) Arsenal vinder 2.50 Vundet
Barcelona (2) – Atletico Madrid (1) Barcelona vinder 2.00 Vundet
Manchester City (2) – Liverpool (0) Manchester City vinder 2.00 Vundet

Illustration af en tabende trippel

Kamp og resultat Væddemål Odds (decimal) Udfald
Arsenal (3) – Tottenham (2) Arsenal vinder 2.50 Vundet
Barcelona (2) – Atletico Madrid (1) Barcelona vinder 2.00 Vundet
Manchester City (2) – Liverpool (2) Manchester City vinder 2.00 Tabt

Hvordan bruger man odds lommeregneren

Det er nemt at bruge Unibets odds lommeregner. Bestem først hvilket af vores mange typer af væddemål du ønsker – vi har blandt andet singles, akkumulatorer til Goliaths og Lucky 15s, 31s og 63s.

Når du har bestemt dig, vælg da typen på odds lommeregneren (som vi har placeret med enkle navigationslinks i menuen) og afgør derefter om du vil have oddsene til at vises i brøk eller decimalformat øverst i højre hjørne.

Efter dette kan du placere din indsats – hvor meget du ønsker at satse. Du kan derefter bestemme om du ønsker at satse Each Way, tilføje en regel 4, og om du ønsker at se selektionsnoter og fold-muligheder. Vi har tilføjet en hjælpetekst til nogen af disse, for at give dig en forklaring hvis du endnu ikke kender til dem. Til sidst, indsæt dine odds og udfaldet: vinder, tabt, void og/eller dødt løb. Hvis du ønsker at placere flere valg, skriv da oddsene for hvert enkelt. Klik blot på ’’Udregn nu’’-alternativet og både din potentielle tilbagebetaling og profit vil blive vist for dig.