Odds lommeregner

Odds-format

 
Samlet indsats Samlet tilbagebetaling Samlet profit
0 0 0
Lav et væddemål
i

Hvad er et Trixie bet?

Et Trixie bet bruges mest i hestevæddeløb, men kan også bruges mens du spiller på andre sportsgrene. Når du laver et Trixie bet, spiller du på 3 forskellige udfald i 3 begivenheder fordelt på 4 forskellige kuponer, der er delt op i 1 tripler og 3 doubler. Mindst 2 af udfaldene skal være korrekte for at du kan vinde dit Trixie bet. De vindende odds ganges med hinanden og derefter indsatsen for at bestemme din gevinst og eventuelle profit.

Eksempel på et Trixie bet

Hvis du for eksempel har lavet et Trixie bet med en indsats på 100 kroner per kupon på Arsenal til at slå Tottenham til odds 2.50, Barcelona til at slå Atletico Madrid 2.00 samt Manchester City til Liverpool til odds 2.00, kan din gevinst være mellem 400 og 2400 kroner alt afhængig af hvilke hold som vinder deres respektive kampe. Hvis kun 1 af holdene vinder deres kamp, er din indsats tabt.

Fordele og ulemper ved et Trixie bet

Fordelen ved et Trixie bet er, at du kun har brug for 2 korrekte udfald for at få en gevinst, mens du vinder et betydeligt beløb, hvis alle 3 udfald er korrekte. Ulempen ved et Trixie bet er, at du skal betale 4 indsatser for den øgede sikkerhed.

Illustration af et Trixie bet

Arsenal – Tottenham Barcelona – Atletico Madrid Manchester City – Liverpool
X
X X
X X
X X X

Hvordan bruger man odds lommeregneren

Det er nemt at bruge Unibets odds lommeregner. Bestem først hvilket af vores mange typer af væddemål du ønsker – vi har blandt andet singles, akkumulatorer til Goliaths og Lucky 15s, 31s og 63s.

Når du har bestemt dig, vælg da typen på odds lommeregneren (som vi har placeret med enkle navigationslinks i menuen) og afgør derefter om du vil have oddsene til at vises i brøk eller decimalformat øverst i højre hjørne.

Efter dette kan du placere din indsats – hvor meget du ønsker at satse. Du kan derefter bestemme om du ønsker at satse Each Way, tilføje en regel 4, og om du ønsker at se selektionsnoter og fold-muligheder. Vi har tilføjet en hjælpetekst til nogen af disse, for at give dig en forklaring hvis du endnu ikke kender til dem. Til sidst, indsæt dine odds og udfaldet: vinder, tabt, void og/eller dødt løb. Hvis du ønsker at placere flere valg, skriv da oddsene for hvert enkelt. Klik blot på ’’Udregn nu’’-alternativet og både din potentielle tilbagebetaling og profit vil blive vist for dig.