Odds lommeregner

Odds-format

 
Samlet indsats Samlet tilbagebetaling Samlet profit
0 0 0
Lav et væddemål
i

Hvad er et Yankee bet?

Et Yankee bet er en måde at kombinere 4 væddemål med den ekstra sikkerhed også at have spillet double- og tripler. Når du laver et Yankee bet, spiller du på 4 forskellige udfald i 4 begivenheder fordelt på 11 forskellige kuponer, der er opdelt i 6 doubler, 4 tripler og 1 akkumulator/kombinationskupon. Mindst 2 af udfaldene skal værre korrekte for at du kan vinde dit Yankee bet. De vindende odds ganges med hinanden og derefter indsatsen for at udregne din gevinst og eventuelle profit.

Eksempel på et Yankee bet

Hvis du for eksempel har lavet et Yankee bet med en indsats på 100 kroner per kupon (1100 kroner i alt) på Sevilla slår Valencia til odds 2.50, Arsenal slår Tottenham til odds 2.50, Barcelona slår Atletico Madrid til odds 2.00 samt Manchester City slår Liverpool til odds 2.00, kan din gevinst være mellem 400 og 10025 kroner alt afhængig af hvilke hold som vinder deres respektive kampe. Hvis kun 1 af holdene vinder deres kamp, er din indsats tabt.

Fordele og ulemper ved et Yankee bet

Fordelen ved et Yankee bet er, at kun halvdelen af dine resultater skal være korrekte for at vinde. Ulempen ved et Yankee væddemål er, at du har brug for relativt høje odds og/eller mange korrekte udfald for at få hele din indsats tilbage og potentielt opnå en profit.

Illustration af et Yankee bet

Sevilla - Valencia Arsenal – Tottenham Barcelona – Atletico Madrid Manchester City – Liverpool
X X
X X
X X
X X
X X
X X
X X X
X X X
X X X
X X X
X X X X

Hvordan bruger man odds lommeregneren

Det er nemt at bruge Unibets odds lommeregner. Bestem først hvilket af vores mange typer af væddemål du ønsker – vi har blandt andet singles, akkumulatorer til Goliaths og Lucky 15s, 31s og 63s.

Når du har bestemt dig, vælg da typen på odds lommeregneren (som vi har placeret med enkle navigationslinks i menuen) og afgør derefter om du vil have oddsene til at vises i brøk eller decimalformat øverst i højre hjørne.

Efter dette kan du placere din indsats – hvor meget du ønsker at satse. Du kan derefter bestemme om du ønsker at satse Each Way, tilføje en regel 4, og om du ønsker at se selektionsnoter og fold-muligheder. Vi har tilføjet en hjælpetekst til nogen af disse, for at give dig en forklaring hvis du endnu ikke kender til dem. Til sidst, indsæt dine odds og udfaldet: vinder, tabt, void og/eller dødt løb. Hvis du ønsker at placere flere valg, skriv da oddsene for hvert enkelt. Klik blot på ’’Udregn nu’’-alternativet og både din potentielle tilbagebetaling og profit vil blive vist for dig.