Spil på sport

Guides til sportsbetting

Hvis du ikke kender særlig meget til betting, og gerne vil lære mere om hvordan man placerer væddemål, er du kommet til det helt rigtige sted!
Et væddemål er ganske enkelt, når du forsøger at forudsige resultatet af en bestemt begivenhed. Det kunne eksempelvis være hvor mange mål der bliver scoret i løbet af en fodboldkamp, vinderen af en international tennisturnering eller vinderen af et nationalt hestevæddeløb.

Enhver spiller som formår at forudsige det rigtige resultat vinder et bestemt beløb alt afhængig af indsatsen og oddset. Dette sker i dag hovedsageligt på diverse betting sider og i deres tilsvarende app, som er tilgængelige på nærmest samtlige håndholdte enheder. Det er dog også stadig muligt at spille hos bestemte fysiske forhandlere.

Hvordan spiller man på sport – kom i gang med sportsbetting

  1. 1.    Registrer dig på din foretrukne betting side.
    2.    Gå til deres side med sportsbook og find din foretrukne begivenhed. Ideelt set har du på forhånd indgående kendskab til holdet og/eller spillerne, der deltager i begivenheden og selvfølgelig også om selve sportsgrenen.
    3.    Gennemgå de tilgængelige væddemål samt oddsene på dem grundigt inden du giver dig i kast med at spille.
    4.    Vælg dit foretrukne væddemål samt hvor meget du ønsker at satse.
    5.    Bekræft væddemålet og indsatsen når du er tilfreds. Husk at holde øje med udfaldet af begivenheden for at se om du har vundet eller ej.

Unibet dækker en lang række betting- og sportsbegivenheder. Vi har således både nationale og internationale fodboldturneringer, hestevæddeløb, motorsport, basketball, tennis og meget mere på programmet. Unibet tilbyder endvidere muligheden for at spille før begivenheden starter (pre-match væddemål), og mens den er i gang (live odds). Alt sammen sker selvfølgelig med de nyeste og mest konkurrencedygtige odds på markedet.

Hvis du aldrig har prøvet at placere et væddemål før, eller stadig er nybegynder, kan sportsbetting godt virke en smule kompliceret, indtil du får styr på det. Derfor har vi på denne side samlet vores guides til sportsbetting, hvor du blandt andet kan finde en betting ordbog med brugbare termer og tips til væddemål. Der er også guides til at spille på fodbold, tennis, basketball og mange andre sportsgrene.

Fordyb dig selv og lær mere om sportsbetting, væddemål og de forskellige terminologier der bruges.

Betting Guides

Article

Hvad er Nascar? En spillevejledning

Nascar er måske en ukendt sportsgren for nogle, men den er en af de mest populære i Nordamerika. Du har måske set videoklip af Nascar før og ikke rigtigt forstået, hvad der foregik. Det er rimeligt nok, da Nascar som sportsgren er en ren tornado, første gang du ser den. Fans af Nascar kan dog fortælle dig, at det egentlig er en meget enkel sportsgren, som du let kan blive bekendt med. Faktisk har nogle af de bedste øjeblikke i motorsportens historie fundet sted under Nascar-løb, og sporten tiltrækker mange af de bedste førere på kloden.
Tilbage til toppen