Fodbold betting guide

Fodbold er kongen af sportsbetting, og der er mange faktorer, som gør det til den bedste sport at spille på. Fodbold spilles året rundt over hele verden og tilbyder et stort antal kampe. Nationale fodboldligaer tilbyder en bred vifte af væddemål, og som en ekstra bonus er der endda også nationale pokalturneringer, venskabskampe, Champions League, Europa League og så videre. Derudover er der regelmæssige turneringer for landshold såsom verdensmesterskaberne (VM), europamesterskaberne (EM), African Nations Cup (AFCON) og Copa América.

Læs vores guide omkring hvordan man spiller på fodbold for at lære mere om og udvikle din sportsbetting- og fodboldviden.

Fodbold betting

Hos Unibet er der altid masser af fodboldkampe på menuen, og derfor har vores spillere altid et hav af fodbold-væddemål at vælge imellem. Vi dækker alt lige fra de største ligaer såsom Premier League, La Liga, Serie A og Bundesliga helt ned til de lavere divisioner rundt om i verden. Du kan både spille singler og akkumulatorkuponer, hvor du vælger flere forskellige væddemål på den samme kupon. Mulighederne er enorme, når det kommer til fodbold betting, da vi tilbyder mange forskellige væddemålstyper som for eksempel hjørnespark, kort, målscorer, spillerspecials og meget mere. I det næste afsnit vil vi gennemgå de mest almindelige og populære væddemål indenfor fodbold betting.

Sådan spiller man på fodbold

Det mest populære fodbold-væddemål er uden tvivl 1x2. Det er sådan set ganske simpelt. Det betyder, at du spiller på vinderen af bestemt fodboldkamp. Enten spiller du på hjemmeholdet (1), uafgjort (x) eller udeholdet (2).

Et andet populært marked er den såkaldte dobbeltchance, hvor du i stedet for ét tegn vælger to. Det er perfekt, hvis du gerne vil minimere risikoen for at tabe, da du både kan spille på hjemmeholdet og uafgjort (1x). Oddsene er selvfølgelig lavere end ved 1x2, men chancen for at vinde er også meget højere. Et eksempel på dette kunne være at Manchester United møder Chelsea hjemme på Old Trafford, og du ikke tror på, at kampen ender uafgjort. Derfor spiller du på enten hjemmeholdet eller udeholdet til at vinde (12). I dette tilfælde mister du kun din indsats, hvis der ikke bliver fundet en vinder af opgøret. Så simpelt er det.

3-vejs handicap er dog også yderst populært. Denne form for væddemål involverer, at et af de to hold starter med en hypotetisk fordel eller ulempe, før kampen starter. Det kunne være, at Arsenal møder Burnley i Premier League og starter med -1 mål. I dette tilfælde skal Arsenal vinde med 2 mål eller mere over Burnley, før dit væddemål går hjem.

Asian handicap er en anden form for handicap-væddemål. Her er der dog kun to valgmuligheder, da det ikke er muligt at spille på uafgjort. Det differentierer sig fra 3-vejs handicap, da du både kan spille på halve og kvarte linjer, når det kommer til blandt andet totalt antal mål, totalt antal hjørnespark og antal kort i alt. Du kan lære mere om denne væddemålstype ved at læse vores asian handicap betting guide.

Apropos totalt antal mål er det også et meget populært marked at spille på. Her spiller du på antallet af mål, der bliver scoret i løbet af et bestemt opgør. Du skal altså forudsige, om der bliver scoret over eller under et specifikt antal mål. Den mest almindelige linje er 2.5 mål, hvor du spiller på, om der kommer over eller under tre mål i den givne kamp.

Vil du fordybe dig yderligere i alle fagtermerne, kan du eventuelt læse vores betting ordbog med en forklaring af de forskellige fodbold-væddemål.

Unibet tilbyder dig nogle af de bedste odds på det danske marked. Derudover giver vi dig også adgang til at se fodbold live via Unibet TV, hvor du blandt andet kan spille på og se La Liga, Serie A og Bundesliga. Vi viser samtlige kampe fra den bedste spanske, italienske og tyske række. Sidst men ikke mindst kan du selvfølgelig altid tilføje ekstra spænding ved at give dig i kast med livebetting.