Formel 1 betting guide

Formel 1, også kendt som F1, er mere populært end nogensinde, når det kommer til sportsbetting. Dette skyldes, at Formel 1-væddemål tilbyder en høj underholdningsværdi samt mange attraktive spil. Spændingsniveauet og adrenalinen er altid høj, da der er konstante ændringer fra sæson til sæson. F1 er motorsporten, hvor selv det mindste stykke information kan bestemme succesen af et væddemål. I denne Formel 1 betting guide vil vi hjælpe dig med at få en bedre forståelse af F1-væddemål, og hvordan man laver Formel 1 odds.

Hvad er Formel 1?

Formel 1 er en motorsport med specialbyggede biler, der kan nå op på hastigheder over 350 kilometer i timen – alt afhængig af løbet og banen. Et F1-løb består af et varierende antal omgange omkring et brolagt spor, hvor alle konkurrencer kaldes for et Grand Prix (GP). Antallet af omgange i de forskellige løb afhænger af banen, da et Formel 1-løb måles i kilometer og ikke i omgange. Hvert F1-løb skal således være omkring 305 kilometer langt.

Når det kommer til Formel 1-væddemål, får du hele tiden nye og meningsfulde oplysninger. Hvert løb lever sit helt eget liv, og de forskellige baner stiller nye krav til bilerne og deres egenskaber. For eksempel stiller Monaco Grand Prix rigtig store krav til gearkassen, da kørerne skifter gear tusindvis af gange i løbet af det populære GP i fyrstendømmet. På visse baner er bilens fart den afgørende faktor, mens aerodynamik og drivkraft er udslagsgivende på andre baner.

Væddemålstyper i Formel 1

Der er primært 3 forskellige væddemålstyper, som er yderst populære i F1 betting. Ét af de tre væddemål er vinderspil.

I vinderspil placerer du et væddemål på vinderen af for eksempel et bestemt Grand Prix (GP-vinder). Der tilbydes varierede odds på de forskellige deltagere, og du vælger én, som du tror vinder det specifikke løb. For at lave væddemålet skal du blot klikke på det odds, vi tilbyder og indtaste det ønskede beløb, som du vil spille.

Et andet populært Formel 1-væddemål er slutplacering. Normalt er denne form for væddemål begrænset til en podieplacering (1-3). Når du spiller på slutplacering i F1, vælger du en deltager, som du regner med slutter enten som nummer 1, 2 eller 3.

Eksempel: Kimi Raikkonen giver odds 21 til at vinde et bestemt løb, mens oddset på en podieplacering er 3,00. Som du kan se er slutplacering normalvis et sikrere væddemål, hvis du har på fornemmelsen, at en deltager har gode vinderchancer, men du er i tvivl om, han snupper sejren.

Den sidste væddemålstype som vi vil nævne er det vindende team (Constructors Championship Winner). Dette er normalt et sæsonspil, hvor du spiller på hvem der bliver det mest succesrige team. Det fungerer nogenlunde ligesom vinderspil med den forskel, at dette væddemål handler om, hvilket team der samler flest point sammen i løbet af en bestemt sæson.

Formel 1 livebetting

Hvis du foretrækker F1 livebetting, finder du selvfølgelig også massevis af denne type væddemål hos Unibet.

Når det kommer til livebetting, så bliver beslutsomhed og hurtig tænkning normalvis belønnet. I sportsgrene som for eksempel fodbold, NFL eller NBA er det smart at have en klog, alsidig og universel tilgang, mens der i Formel 1 konstant skal træffes nye beslutninger i komplekse situationer. Du skal altså altid være mindst ét skridt foran, når du spiller live på F1.

Spil på alle de største Grand Prix-løb hos Unibet, hvor der er høje odds. Mens løbene er i gang kan du også altid tage et kig på vores livebetting-sektion for at tilføje endnu mere spænding til begivenhederne.