Fra den 1/10/20 skal du bruge spilkort/spil-id, men hvad betyder det?

Hvis du er en af de danskere, som har yndet at gå i kiosken eller supermarkedet for at oddse, bliver det en smule mere besværligt fra torsdag den 1. oktober 2020, da du fremadrettet skal vise et spilkort (også kaldet spil-id), hver gang du oddser i butikker. Dette skal blandt andet være med til at sikre, mindreårige ikke kan spille hos diverse forhandlere samt forsøge at sætte en stopper for matchfixing og hvidvaskning af penge. Fra den 31. oktober vil hele landet været omfattet af disse nye regler.

Men hvad betyder det egentlig for Hr. og Fru Danmark, at de nu skal vise et spilkort, hver gang at de oddser fysisk i en butik? Og er der en smartere måde at spille på, som ikke involverer et spilkort? Det vil vi se nærmere på i denne guide.

Først og fremmest skal man selvfølgelig have fat i enten et digitalt eller fysisk spilkort. Hvis du foretrækker at have et fysisk spilkort, skal det bestilles online, og så får du det tilsendt med posten. Vil du hellere have et digitalt spilkort, kan det hentes via App Store og Google Play. Når du har erhvervet dig spilkortet, skal det som skrevet før vises i en af de tusindvis af butikker, hvor det er muligt at oddse i Danmark.

Der er dog også et hurtigere og nemmere alternativ til at spille fysisk med et spilkort, og det er naturligvis at skifte over til en online bookmaker. Hvis du allerede har oprettet en bruger, skal du således ikke engang bruge dit NemID for at logge ind via din mobil, og der er heller ikke brug for noget spilkort. Alt der kræves for at spille online er penge på din bookmaker-konto, og så er du ellers klar til at finde dine foretrukne væddemål og placere en indsats.

En ekstra fordel ved at spille online i forhold til fysisk er, at du får en velkomstbonus oveni hatten. Her hos Unibet har vi sørget for, at du kan få markedets højeste odds bonus, da vi giver alle nye kunder 100 procent op til 1.000 kroner på deres første indbetaling (minimumsindbetaling er kun 40 kroner). Det vil sige, at hvis du for eksempel indbetaler 500 kroner, så kvitterer vi med yderligere 500 kroner på din bookmaker-konto. Dine bonuspenge er underlagt et omsætningskrav på x8, og de skal gennemspilles indenfor 60 dage.

Hvis du hellere vil have en casino bonus, kan du selvfølgelig også få det. Her er der tale om 100 procent op til 500 kroner, hvor bonuspengene skal gennemspilles 10 gange indenfor 60 dage. Som om det ikke var nok, har vi endda også et tredje alternativ: indbetal 100 kroner og modtag 100 cash free spins til den populære spillemaskine Serengenti Kings. Du har 60 dage til at bruge dine cash free spins og eventuelle gevinster er ikke underlagt nogle som helst form for omsætningskrav!

Se alle vores bonusser her