Håndbold betting guide

Håndbold er blandt de mest sete sportsgrene i Danmark, og faktisk blev håndbold også opfundet i Danmark af R.N. Ernst (1872-1937) og Holger Nielsen (1866-1955). Håndbold er en af de mest udbredte sportsgrene i Danmark - kun overgået af fodbold og badminton. Der er masser af håndboldturneringer i løbet af året, og hver andet år kan du spille på enten EM eller VM i håndbold. Hver fjerde år er der OL i håndbold, og de danske landshold (både kvinder og mænd) har en flot tradition for gevinster under de Olympiske Lege. Første gang det danske kvindelandshold var med til OL var i 1996 i Atlanta, hvor holdet vandt guld. I 2000 og 2004 vandt holdet også guld. Herunder kan du læse meget mere om, hvordan du spiller på håndbold.

Håndbold regler - helt enkelt

Kort fortalt er håndbold et spil der foregår indendørs mellem 2 hold med 7 spillere hver på banen. De kæmper om flest gange med hænderne at kaste bolden i mål bag modstanderens målmand.  Det hold som scorer flest mål vinder kampen. I spillet veksler man mellem at skulle forsvare sig og angribe.

Sådan kan man spille på håndbold

Unibet tilbyder mange forskellige måder at bette på håndbold. Du kan spille på alt fra den danske liga til VM og EM samt håndboldens Champions League. Hvis du ikke har så stor erfaring med at spille på håndbold, kan det være en god idé at bette på store turneringer som for eksempel VM og EM. Her bliver du nemlig tilbudt rigtig mange forskellige spilmuligheder, og der er altid gode odds at hente her hos Unibet.

De forskellige typer af bets på håndbold

Når du vælger at spille på håndbold, vil du hurtigt finde ud af, at Unibet altid tilbyder mange forskellige spilmuligheder og tilbyder nogle af de bedste odds. Derudover tilbyder vi også favorable kampagner under for eksempel EM og VM i håndbold. Danmark er i øvrigt det eneste hold der har vundet OL‐guld tre gange i træk i damehåndbold.

Det mest enkle bet er 1X2, som er, når du spiller på udfaldet af kampen - altså hvem der vinder eller om den ender uafgjort. Du kan også spille på en spændende variant, der hedder handicapspil. Når du spiller på denne type bets, betyder det, at bookmakeren tildeler en hypotetisk fordel eller ulempe til et af holdene. Dette sæt antal mål tilføjes derefter til - eller trækkes fra – holdet for at bestemme slutresultatet. Derudover kan du også spille på, hvor mange mål der scoret i kampen. Det vil typisk betyde, at du skal spille på et antal af mål scoret, der er enten over eller under det tal, som er bestemt af vores oddssættere.

Spil på håndbold live

Der er masser af gode grunde til, at det er så populært spille på håndbold live. Spillet byder på masser af action og scoringer, men der er naturligvis masser af forberedelse du kan lave, og derved få en god fordel når du spiller på håndbold live.

Det kan således anbefales, at du analyserer de seneste kampe. Dette kan give dig en god idé om hvilket hold der er i den bedste form. Derudover er det naturligvis vigtigt at se på håndboldholdets seneste resultater for at analysere hvem der har den største chance for en sejr.

Der er også en række faktorer der kan være til god gavn når du spiller online. Du kan blandt andet se dit holds seneste resultater, og se om der er nogle gode væddemål, som kan være værd at spille på. Det kan desuden anbefales at undersøge om nogle af holdene har mange skader, og det kan også være en god idé at se på holdenes hjemmebane- og udebanestatistik.

Gode odds på store turneringer i håndbold

Når der er store turneringer som for eksempel VM og EM, er der altid masser af gode håndbold odds, når du spiller hos os. En god måde at optimere dine chance for gevinst er lave en såkaldt akkumulatorkupon med flere forskellige væddemål. Denne form for spil går ikke altid hjem, men oddsene er den hel del højre, end hvis du kun spiller singler. Hvis du kan få et par stykker af disse kuponer til at gå igennem, er du allerede godt på vej.

Her er de seneste års verdensmestre i herre håndbold

  • Danmark (2019)
  • Frankrig (2017)
  • Frankrig (2015)
  • Spanien (2013)
  • Frankrig (2011)
  • Frankrig (2009)