NBA betting guide

I denne NBA betting guide vil vi forklare, hvordan man spiller på basketball og hjælpe dig med at forstå, hvilke former for væddemål som du kan placere på sporten. Vores største fokus kommer selvfølgelig til at være på den bedste basketliga i verden; NBA. Husk i øvrigt på at du kan se NBA på Unibet TV, hvor vi viser alle kampene. Alt det kræver er en bookmakerkonto med penge på.

Læs med nedenfor og bliv en basketball og NBA betting ekspert på ingen tid.

NBA betting forklaret

Basketball er en af de ti mest populære og hurtigst voksende sportsgrene i verden – både når det kommer til spillere og fans. Det er en ekstremt intensiv sport, da der spilles over 1.000 kampe alt i alt på én NBA-sæson. I en basketballkamp er der utallige chancer for at sætte point på tavlen, og det er med til at nedsætte tilfældighedsfaktoren i spillet. Derfor er der også færre overraskelser i basketball end for eksempel fodbold.

Sådan fungerer NBA betting

Moneyline-markedet er en af de mest populære former for væddemål i NBA betting. Her spiller du på vinderen af opgøret inklusiv eventuelt forlænget spilletid. Der er fire ’quarters’ på 12 minutter hver, og hvis den står uafgjort efter fjerde quarter (48 minutter), skal der spilles yderligere fem minutter, indtil der er fundet en vinder. Chancen for uafgjort og derved forlænget spilletid er dog ikke særlig stor i basketball, hvilket også er tilfældet i NFL betting.

Handicap-væddemål er også yderst populære. Det fungerer på den måde, at ét af de to hold starter med en hypotetisk fordel eller ulempe – alt afhængig af om de er favoritter inden kampstart. Her er et hurtigt eksempel på et handicap-væddemål:

Golden State Warriors møder Houston Rockets, og vi tilbyder et handicap-væddemål (inklusiv overtid), hvor Golden State enten skal vinde med mindst 6 point (-5.5), eller Rockets ikke skal tabe med mere end 5 point (+5.5). Spiller du på Golden State, og de vinder med 7 point, går dit væddemål hjem. Det er sådan set ganske simpelt. Handicap-væddemål giver dig både muligheden for at få højere odds på favoritterne eller at spille på en underdog med mindre risiko.

Spiller du på over/under-markedet, handlet det om at forudsige antallet af point i et opgør. Dette inkluderer point fra begge hold og forlænget spilletid, hvis det bliver nødvendigt. Der laves i gennemsnit mellem 180 og 220 point i en NBA-kamp, og det er hovedårsagen til, at de fleste over/under-væddemål ligger deromkring.

Sidst men ikke mindst er der endda rig mulighed for at placere NBA vinderspil hos os, hvor du blandt andet kan spille på, hvem der ender med at blive MVP (most valuable player). Vi tilbyder selvfølgelig også et kæmpestort udvalg af live betting, hvilket blot er med til at gøre vores NBA livestream endnu mere spændende!

Kast dig over vores mange odds på basketball