Tennis betting guide

Tennis er en af verdens mest populære sportsgrene. Folk fra alle verdenshjørner elsker adrenalinen og spændingen, som en stor tenniskamp kan skabe. Ligesom sporten selv er tennis betting fuld af action, og det giver dig muligheden for at placere forskellige typer væddemål såsom kampvinder, totalt antal partier og totalt antal sæt. Derudover er der også rig mulighed for livebetting, hvilket vil sige, at denne sportsgren i sandhed har alt hvad hjertet begærer. Læs vores tennis betting guide for at få mere information og husk at du kan se tonsvis af tennis live på Unibet TV.

Hvordan fungerer tennis betting?

Unibet tilbyder tennis betting i mange forskellige former. Du kan spille på alt fra mændenes ATP-tour til kvindernes WTA-tour samt alle de prestigefyldte Grand Slam-turneringer og meget mere. Hvis tennis betting er et nyt koncept for dig, er det nyttigt at tjekke verdensranglisten først. Spillerne får en placering alt afhængig af, hvordan de har præsteret i turneringerne. Jo større turneringen er, desto flere point kan man skrabe sammen.

Når du har fået lidt kendskab til spillerne og deres placeringer på verdensrangslisten, kan du begynde at fokusere på andre ting såsom overfladen der spilles på. Her er der som regel tre forskellige muligheder: grus, græs og hardcourt. Nogle spillere er stærkere på bestemte underlag, hvilket er værd at huske på, når man giver sig i kast med tennis betting.

Forskellige typer tennisvæddemål

Vinderspil er en af de mest populære og spændende former for tennisvæddemål. Her spiller du på en specifik person skal vinde en bestemt turnering som for eksempel Wimbledon eller US Open. Da dette er en form for langtidsvæddemål, kan du følge din spiller tæt gennem hele turneringen og heppe på ham/hende.

Kampvinder i tennis er meget simpelt – her spiller du på hvilken af de to deltagere, der vinder kampen. Tenniskampe kan ikke slutte uafgjort, så du skal bare finde ud af, hvem der ender med at trække det længste strå.

Det er dog også muligt at spille på antal partier og sæt. En tenniskamp består af 2 til 5 sæt, som hver har mindst 6 partier. En af måderne du kan spille på partier og sæt er over/under. I over/under spiller du for eksempel på antallet af partier i et bestemt sæt. Hvis du spiller på ”over 9.5 partier” i sæt 3, vinder du altså, hvis der kommer mindst 10 partier i det sæt. Det er endda også muligt at spille på det korrekte antal partier og/eller sæt.

En anden populær form for tennis betting er handicap-væddemål. Disse kan spilles i både partier og sæt. I handicap-væddemål gives den ene spiller en hypotetisk fordel eller ulempe, der vises som enten plus- eller minuspoint. Du kan for eksempel spille på et -1,5 handicap-væddemål til Novak Djokovic i et sæt mod Andy Murray. Her vinder du, hvis Djokovic vinder sættet med mindst 2 partier.

Sidst men ikke mindst finder du også tonsvis af tennis livebetting hos os. Her bliver oddsene opdateret hele tiden, som kampene skrider frem, og du kan blandt andet spille på vinderen af et bestemt parti eller sæt. Med Unibet Action Betting er det endda også muligt at spille på vinderen af et specifikt point. Du finder alt dette og meget mere under vores livebetting-sektion.