VM i fodbold for kvinder 2023

I sommeren 2023 afholdes der VM i fodbold for kvinder i Australien og New Zealand. Fra den 20. juli til den 20. august skal 32 nationer kæmpe om titlen som verdensmester. Det er desuden første gang, at et VM afholdes med 32 hold – fremfor de tidligere 24 hold.

Åbningskampen bliver i Auckland mellem det ene værtshold, New Zealand, der tager mod Norge. Finalen spilles den 20. august i Sydney.

Hos Unibet kan du spille på samtlige VM-kampe – og det gælder både før kampene og live. Du kan også spille på vinderen af turneringen, topscorer, top 3 og meget mere. Du finder lige præcis det væddemål, du leder efter, hos Unibet.

De største hold til VM i fodbold for kvinder

Danmark

Det er første gang i 16 år, at Danmark er repræsenteret til et VM for kvinder. De er i pulje med England, Kina og Haiti. Det er en pulje, hvor Danmark forventes at få det rigtig svært mod England, en tæt kamp mod Kina og så burde Haiti være meget overkommelig for det danske landshold.

Danmarks største profil er Pernille Harder, som også er anfører og den mest scorende spiller gennem tiden for landsholdet.

USA

Blandt favoritterne til VM er uden tvivl USA, der stiller med et stærkt hold. De har aldrig vundet VM, men de har til gengæld vundet OL flere gange.

Det er især værd at holde øje med Alex Morgan, der også er den mest scorende spiller på det amerikanske landshold.

England

Danmark er i pulje med en af favoritterne til VM – England eller ”Lionesses”, som de omtales i hjemlandet. De er forsvarende europamestre og regnes altså også for at være nogle af verdens bedste. England er desuden et af de lande, der har en kvindelig træner – Sarina Wiegman, der også førte dem til netop at blive europamestre.

Forsvarsspilleren Lucy Bronze er af profilerne på holdet, og hun spiller til dagligt i storklubben FC Barcelona.

Brasilien

Man kan ikke undgå at nævne Brasilien, når det handler om VM. Selvom kvinderne ikke har haft samme succes som mændene til turneringen, så er det stadig et godt hold. Det vil kræve en overraskelse, hvis de skal vinde det hele – men hvis der er nogen, der kan overraske, er det nok Brasilien.

Deres største spiller er uden tvivl Marta, der også i mange år har været omtalt som en af verdens bedste fodboldspillere. Hun har scoret over 100 mål for landsholdet.

Australien

Man skal aldrig afskrive værtsnationen, og her er det selvfølgelig Australien, der skal holdes øje med. Kvartfinalen er det længste, holdet er kommet til et VM, og målet til slutrunden på hjemmebane er da også længere en det.

Anføreren Sam Kerr er hende, der skal sikre målene for Australien. Hun spiller til daglig i Chelsea, som regnes for en af verdens topklubber.

De kan vinde VM i fodbold for kvinder

Det er meget tæt i toppen, når det kommer til favoritterne. USA og England er de helt store favoritter, som du også kan se på de odds, som Unibet har lagt ud.

Efter de to hold kommer en lang række europæiske hold, der sagtens kan blande sig i toppen. Det er heller ikke meget, der skiller holdene ad, når du kigger på odds.

Værtsnationen Australien er en outsider til at komme langt. Det samme er Brasilien, som man slet ikke kan afskrive.

Danmark spås ikke de store chancer, men de er i en pulje, hvor det er realistisk at gå videre som 2’er. Kan de lave et godt resultat mod favoritterne fra England, er mulighederne rigtig gode. Skulle Danmark gå langt i turneringen, vil det være en stor overraskelse, men tror du på det, kan du også få et rigtig højt odds på Danmark hos Unibet.

Odds på VM i fodbold for kvinder med Bet Builder

Vil du gerne kombinere flere forskellige væddemål på en kamp, skal du bruge Unibets Bet Builder. Den lader dig kombinere op til 12 forskellige væddemål på en enkelt kamp.

Har du luret en målscorer, et resultat og hvor mange hjørnespark, der kommer, kan du kombinere de tre odds og få et, der er højere, end hvis du tog dem hver for sig.

Det giver dig med andre ord mulighed for at lave dit helt eget unikke odds til VM i fodbold på de kampe, som du følger.