Vind store gevinster på minispil mens du spiller Bingo

Køb dine bingokort, læn dig tilbage og slap af, mens automarkeringsfunktionen tager sig af det hele – hvilket giver dig mulighed for at hygge dig med livechatten eller prøve lykken på et af vores minispil mellem runderne.

Tile epic joker

Epic Joker-minispil

Epic Joker er et af vores casinos mest populære slots, og du kan opleve hvorfor i minispils-versionen, mens du spiller bingo. Gå ikke glip af denne retro-klassiker, der garanterer dig underholdning. Gå efter en fuld skærm med ét symbol for at gå i ”super mode”, eller gå efter en fuld stak jokere på et hjul, for at få joker-re-spins.

Epic Joker-minispil
tile plotslot unibet 2018 uk

Plot Slot

Besøg bondegården der har alt, hvad en bingo-fan kunne ønske sig – Mystery Spins, wild-symboler og andre funktioner der kan føre til store pengepræmier!

Plot Slot
purrfectcandy-bingo-tile

Purrfect Candy

Purrfect Candy er vores nye minispil med 30 felter i fem rækker, hvor du kan få vindende candy-kombinationer både på højkant og vandret.  Der er multipliers, der booster dine gevinster op til fem gange. Derudover har spillet bonussymboler, som kan bytte om på symboler, fjerne symboler af én type og forvandle almindelige symboler til wild-symboler. Hvis du er heldig, kan du udløse et bonushjul, hvor du kan vinde free spins og ekstra penge.

Purrfect Candy
6092_game-tile-pinwin

PinWin

PinWin er en slot med 5 hjul og 25 gevinstlinjer, hvor du vinder store præmier ved at skyde pingviner ud i rummet. I spillets Flying Penguins-bonusrunde skal du skyde tre pingviner med røde hjelme mod månen. Jo højere de flyver, jo mere vinder du. Find tre gyldne Baby Wild-symboler og du får 15 free spins.

PinWin
tile-wild-one

Wild One

Du har muligvis spillet på slots inspireret af det vilde vesten før, men Wild Ones giver idéen et frisk pust. Det har et tegneserieagtigt udtryk og tager ikke sig selv for alvorligt. Dette minislot med fem hjul og 25 betalingsrækker giver dig et nyt spin, hver gang du har en vindende kombination af symboler. Få det ønskede symbol som en del af en sejr, og dit totale beløb vil blive tredoblet.

Wild One
tile-cuddly-cuties.jpg

Cuddly Cuties 

Velkommen til Cuddly Cuties. De søde dyr vil hjælpe dig med at vinde, men det er Free Spins og Secret Gift-funktioner, der gør dette afslappede spil til et spændende spil. Find tre eller flere røde gaveæsker, og du får mulighed for at åbne det samme antal gaver – hvad finder du i dem? Tre eller flere stjernesymboler giver 15 Free Spins, hvor alle udbetalinger tredobles, undtagen gevinster som er vundet med Secret Gift-funktionen.

Cuddly Cuties
game-tile-moby-dick

Moby Dick

Moby Dick er et spillemaskineeventyr på åbent hav med 5 hjul og 20 gevinstlinjer. Det har stacked og sticky wilds, og tre eller flere Moby Dick-symboler giver en bonusrunde.

Moby Dick
tile minor moe

Miner Moe

Miner Moe er en spillemaskine med 5 hjul og 20 gevinstlinjer, hvor der opstår kædereaktioner på de faldende hjul, når 3 eller flere symboler stopper på gevinstlinjerne. Bonusspillet opnås med tre eller flere bonussymboler fra venstre side af. I bonusspillet afsløres skatte og klipper i takt med, at Miner Moe graver sig længere ned i minen. Hver skat har en gevinst, men vær forsigtig, hver gang en klippe bliver ramt, er der en af de tre tilgængelige økser, som går i stykker.

Dig your way to gold
tile old mac donald

Old MacDonald

Old MacDonald er en spillemaskine med 3 hjul og 8 gevinstlinjer, som har glade dyr kombineret med Wilds og Scatters. En bonusrunde bestående af free spins og specielle hjul udløses af 3 eller flere bonussymboler. For hver runde vil et dyr og en dyrelyd blive valgt. Alle dyr giver en gevinst, men der er en bonus, hvis dyr og lyd matcher. Oink oink!

Old MacDonald
tile king stones

King Stones

King Stones er en spillemaskine med 5 hjul og 25 gevinstlinjer, hvor gevinstlinjerne altid er aktive. Den har Wild-symboler og gigantiske udgaver af værdifulde sten. Når de kæmpe sten dukker op, erstatter de alle symboler, de dækker på enten hele hjulet eller dele af hjulet, hvilket øger din chance for vindende kombinationer og store gevinster.

King Stones
tile nutty nutty bingo

Nutty Night Bingo

Nutty Night Bingo er en spillemaskine med 5 hjul og 20 gevinstlinjer, hvor gevinstlinjerne altid er aktive. Spillet har Wild-symboler og scatters, hvor 3 eller flere scatter-symboler udløser en bonusrunde, hvor et spin afslører et antal free spins og multiplikatorer der øger gevinsterne. Hvis bonusfunktionen udløses igen under de gratis spins, giver det de samme antal ekstra spins og multiplikatorer som oprindeligt blev vundet.

Go Nuts
tile-moody-monsters

Moody Monsters

Moody Monsters er en munter spillemaskine med 5 hjul og 20 gevinstlinjer, der har en farverig samling af små, fnisende monstre. Blandt sure, forvirrede og glade ansigter er scatter-symboler, der giver ekstra gevinster. 3 eller flere scattere udløser monsterbonusrunden, med mulighed for at vinde gevinster med det samme eller få 30 free spins.

Moody Monsters
tile-blender-blast

Blender Blast

Pres saften ud af dine yndlingsingredienser, og bland dem med is for at få at frugtige smoothie-lækkerier! Blender Blast spilles på 5 hjul og 5 rækker, og dine gevinster udløses af 5 eller flere symboler der direkte rører ved hinanden. Efter en gevinst vil de vindende symboler eksplodere, og ny frugt vil falde fra toppen, hvilket gør, at du kan vinde endnu mere og flere gange på samme vædemål. Fyld blenderen op for at få bonusgevinster!

Play now
tile-rainbow-rush

Rainbow Rush

Rainbow Rush er en spillemaskine med et irsk tema, med symboler der betyder held og lykke akkompagneret af glad, irsk folkemusik.

Med betalingslinjer i flere retninger, udvidende wilds (guldkrukker), free spins (leprechauns) og bonusser (høje hate). Hver runde er pakket med spænding!

Rainbow rush
tile-money-mansion

Money Mansion

Money Mansion er en spillemaskine med 5 rækker og 3 hjul, der fortæller historien om et velhavende og rigt liv. Symbolerne lever op til det glamourøse tema med mange skinnende ting, som rige piger elsker at have. Alle gevinster betales fra venstre mod højre, og en specialpris kan give op til 20 gange multiplikatorer.

Money mansion