Det grundlæggende ved bountyturneringer i poker

Bountyturneringer, der også er kendt som knockout-turneringer, er et kæmpe hit. Den eneste væsentlige forskel sammenlignet med andre typer af pokerturneringer er, at i disse spil får du en kontantpræmie for hver spiller, du slår ud – varierende mellem 20 til 50 % af deres buy-in.

I sådanne spil er det næsten uundgåeligt for mange spillere, at de kommer til at lave graverende fejl, og derfor har vi udarbejdet en liste, der kan hjælpe dig med at forbedre din strategi i bountyturneringer.

Kig på den, og justér efter behov, for at få et bedre spil: Da bountyspil er underholdende, tiltrækker det en række fritidspokerspillere, som måske kun har lidt kendskab til poker eller kun har lidt strategi for øje, når de spiller. Så allerede tidligt i spillet kan du forvente at se nogle vilde showdown-satsninger med all-in. Tilpasninger vil give dig en bedre chance for at opnå værdi med den hånd, du har, og derved reducere succesraten for bluff.

Sig nej til samarbejdsspil: I normale pokerturneringer vil spillere, når man er tæt på boblen, bede om at se en hånd, når en spiller med en mindre stabel går all-in. Der er en tendens til, at dette træk elimineres i bountyturneringer, med nogle få undtagelser mod slutningen af spillet.

Når en lille stabel tilføjes til puljen: Dette træk vil give dig masser af muligheder for at tvinge større stabler til at folde og duellere med de mindre stabler. Hvis du ser en stor stabel, der går all-in med en svag hånd for at slå mindre stabler, skal du kigge efter en mulighed for at gå all-in.

Hold dig over det gennemsnitlige antal chips: Vær aggressiv nok til at være lidt foran størstedelen af dine modstandere, så du, når den store stabel er på spil, kan sikre dig, at du både får udbetalt dusørerne og chips.

Hold øje med præmiepuljen: Husk, at det er ved det sidste bord, de store penge er. Sørg for, at du ikke bliver kørt ud på et sidespor af disse knockout-kampe tidligere i spillet.

Vil du vide mere om bountyturneringer? Hold øje med afsnittet pokernyheder for flere artikler i den nærmeste fremtid.

Deltag i en pokerturneringer