NemID-Login


Problemer med NemID på unibet.dk?

Hvis du har problemer med at logge på unibet.dk med NemID, kan du kontakte NemID Support på tlf. 8030 7050.

Vær opmærksom på følgende:

  • Det kan være nødvendigt at slette din browsers Cookies, når du oplever problemer med NemID. Hvis problemet fortsætter, efter du har slettet Cookies, kontakt da NemID Support.
  • Du skal tilknytte en offentlig digital signatur (OCES) til dit NemID, for at kunne logge ind på unibet.dk. Du kan få signaturen på www.nemid.nu. Hvis du benytter NemID til andet end din netbank, har du allerede OCES.
  • Du skal godkende Nets DanIDs certifikat som en kilde, du har tillid til, før du kan logge på med NemID.

 

Om NemID
Du kender sikkert allerede NemID, som du bruger til din netbank, på offentlige hjemmesider og lignende. Det er samme funktion, vi kommer til at benytte hos Unibet. Og så kan du bruge koden, uanset hvilken computer, du benytter.

Login med NemID er meget sikkert og består af to dele: Din adgangskode, som kun du kender og et nøglekort. Dermed er løsningen stærkt sikret mod for eksempel hacker-angreb.

NemID card

Vi anbefaler dog, at du anskaffer Nøgleviseren, som er et praktisk supplement til dit NemID nøglekort – især når du spiller hos Unibet. Du kan ha’ den i nøglebundet eller lommen, og den er hurtig at anvende: Ét klik på knappen - så har du din nøgle. Og du behøver ikke at bekymre dig om, at nøglerne løber ud alt for hurtigt. Der er nemlig et uendeligt antal nøgler i viseren.

Læs mere og bestil Nøgleviseren her.

NemID fob