Spil med omtanke

At spille hos os, skal være underholdende. Derfor vil vi gerne fortælle dig mere om ansvarligt spil, så vi sammen kan sørge for, at gambling forbliver en fornøjelse for dig.

Du vil på denne side kunne læse mere om de forskellige værktøjer, der kan hjælpe dig med at holde dit spil under kontrol og spille ansvarligt. Du vil også kunne finde information om steder, hvor du kan få hjælp, hvis du skulle have brug for det.

 


01 keep it fun unibet rg DT

Spiller du ansvarligt?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du spiller for meget, vil vi anbefale dig at tage vores selvevalueringstest.

Tag selvevalueringstesten her

Testen består af 9 hurtige spørgsmål og er anonym.


Tag testen her


02 limit my play unibet rg DT

Brug for hjælp til at spille med omtanke? 

Hos Unibet tilbyder vi en række værktøjer, som kan hjælpe dig med at spille med omtanke. Du kan vælge en række begrænsninger, når du opretter din konto, og værktøjerne vil altid være at finde under ’’Ansvarligt spil’’ i konto-sektionen, hvis du skulle få brug for at ændre eller tilføje begrænsninger.

Indbetalingsgrænse

En indbetalingsgrænse fungerer på samme måde som et budget. Du bestemmer selv hvor mange penge, du ønsker at bruge på at spille, og du vil ikke have mulighed for at indbetale mere end det fastsatte beløb. Du kan sætte en daglig, ugentlig eller månedlig grænse – alt efter hvad der passer bedst til dig.

Sæt en indbetalingsgrænse

Blokér produkt

Hvis du ønsker at tage en pause fra et specifikt produkt, kan du nemt blokere din adgang til produktet i en selvvalgt periode. Du skal blot vælge det produkt, som du ønsker at blive blokeret fra, og vælge hvor længe.

Blokér et produkt


03 take a-break unibet rg DT

Brug for en pause fra at spille? 

Hvis de begrænsninger du har sat på din konto ikke har den ønskede effekt, så vil vi anbefale dig at tage en pause fra at spille. Du kan læse mere om de forskellige muligheder for at udelukke dig selv herunder. 

Selvudelukkelse hos Unibet

Hvis du ønsker at tage en pause fra at spille, kan du udelukke dig selv fra Unibet i alt fra 24 timer til 6 måneder. I denne periode vil du ikke kunne få adgang til din konto. Det er også muligt for dig, at udelukke dig selv permanent. Det betyder, at du aldrig kan bruge din konto mere.

Selvudeluk dig fra Unibet

ROFUS

ROFUS er Spillemyndighedens Register Over Frivilligt Udelukkede Spillere. I ROFUS kan du frivilligt registrere dig med NemID, hvis du ønsker at udelukke dig midlertidigt eller endeligt fra at kunne spille online i Danmark.

Find mere information om ROFUS her

Gamban

Gamban er en anti-gambling software, der vil blokere både spillesider og apps på dine enheder. Gamban kan med fordel benyttes, når du har udelukket dig selv fra spil, så du kan sikre en uforstyrret pause fra spil. 

Brug nedenstående link for at få gratis softwareadgang fra Unibet.

Læs mere om Gamban her


04 get help unibet rg DT

Brug for professionel vejledning?

Hvis du føler at du, eller en du kender, spiller for meget og har behov for professionel hjælp, vil vi gerne henvise dig til følgende eksterne hjælpelinjer.

Professionel behandling

Hos Spillemyndigheden kan du få mere information om gratis behandlingscentre, som specialiserer sig i hjælp til folk med problematisk spiladfærd. Der vil også være information at hente for pårørende, som enten søger information om spilafhængighed eller leder efter behandlingsmuligheder.

Læs mere om behandlingssteder her

StopSpillet

StopSpillet er Spillemyndighedens uafhængige hjælpelinje, som alle spilleudbydere i Danmark er med til at finansiere. StopSpillet er for dig, der har brug for fortrolige råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed. Alle StopSpillets rådgivere er specielt trænet til at give råd og vejledning om ansvarligt spil til både personer med spilproblemer og deres pårørende. StopSpillet kan kontaktes på 70 22 28 25

Læs mere om Stopspillet her

Gambling Therapy

Vi har i samarbejde med Gambling Therapy udviklet en app med en række værktøjer og informationer, der kan hjælpe dig med at identificere problamatiske spillevaner.

Læs mere om Gambling Therapy appen her


Mindreårige

Unibet accepterer udelukkende spillere, der er 18 år eller derover. Hvis der er mistanke om, at en kunde er under 18, beder vi vedkommende om identifikation og dokumentation. Unibet bruger meget tid og mange ressourcer på at sikre, at mindreårige ikke spiller på vores side.

Mindreårige accepteres ikke som kunder under nogen omstændigheder, heller ikke under observation af en forælder/værge. 

Hvis du har mistanke om, at en mindreårig spiller via vores side, så tøv endelig ikke med at kontakte os – så vil vi sørge for at undersøge sagen nærmere. Ønsker du at installere filtre og blokeringer på internettet for at mindske risikoen for at mindreårige spiller, så vil vi anbefale Net Nanny.

Net Nanny

Net Nanny er en software, der giver dig mulighed for at blokere apps, filtrere hjemmesider og dermed få et totalt overblik over dit barns aktiviteter online.

Læs mere om Net Nanny her