Vær bevidst om, hvornår du skal stoppe

Hos Unibet forstår vi de potentielle farer forbundet med spil. Det er vigtigt at du også gør, da spil kan resultere i en afhængighed.

Alle ansatte i vores kundeservice kan tilbyde hjælp og vejledning til alle der lider under spilproblemer

Unibet er medlem af European Gaming & Betting Association (EGBA) og Remote Gambling Association (RGA).
EGBA og RGA er organisationer, der opfordrer til ansvarligt spil, og vi er stolte over at samarbejde med netop disse organisationer.

Alle vores kundeservice medarbejdere er trænet i, at tilbyde og hjælpe hvem som helst, som ikke har et sundt forhold til ansvarligt spil. Vi arbejder tæt sammen med Gaming Therapy for, at kunne hjælpe de berørte bedst muligt. De tilbyder støttegrupper, live chat og rådgivning via e-mail, gratis til alle kunder.

Spiller du for meget?

Det er vigtigt at holdes styr på dine spillevaner, på den måde kan du undgå problemer før det er for sent.

Vi har etableret en personlighedstest for at give dig vejledning på om hvorvidt du er i faregruppen for udvikling af afhængighed. Testen er anonym og dine svar vil ikke blive registreret.

Tag personlighedstesten

Hos Unibet tilbyder vi vores kunder en indbetalingsgrænse. Grænsen fungerer på samme måde som et budget. Såfremt du sætter en grænse lader vi dig ikke spille for mere end den. Grænsen kan være ugentlig eller månedlig og kan ændres efter behov.

Sæt en indbetalingsgrænse

Undersøgelser viser, at man kan mindske chancen for usunde spilvaner, hvis spilleren på forhånd afsætter et bestemt beløb at spille for. Derfor kan du hos Unibet sætte en indbetalingsgrænse. Du kan herefter ikke indbetale mere end grænsen, som kan gælde en dag, en uge eller en måned.

Hvis du føler, at du bliver nødt til at tage en pause fra spil tilbyder vi flere selv-udelukkelses alternativer. Vælg mellem 7 dage eller 6 måneder og under denne periode vil vi nægte dig adgang til din konto.

Udeluk dig selv idag

Hvis du ønsker at tage en pause fra spil, kan du udelukke dig selv fra Unibet i alt fra 24 timer til 6 måneder - i denne periode kan du ikke logge ind på din konto. Du kan også udelukke dig permanent, så du aldrig kan bruge din konto mere.

Blokere alle spilsider

Du kan nemt blokere din computer fra alle spilsider. Hent et program fra en af følgende links:

Har du brug for professionel hjælp kan vi referere dig til andre organisationer.

Mindreårige

Unibet accepterer udelukkende kunder, der er 18 år eller derover. Hvis vi har mistanke om, at en kunde er under 18, beder vi vedkommende om identifikation og dokumentation. Unibet bruger meget tid og mange ressourcer på at sikre, at mindreårige ikke spiller på site. Alligevel bør dette samtidig sikres i samarbejde med den mindreåriges forældre og/eller værge. Mindreårige accepteres ikke som kunder under nogen omstændigheder, ej heller under observation af en forælder/værge.

Hvis du har mistanke om, at en mindreårig spiller via vores site, så tøv ikke med at kontakte os – så tager vi de nødvendige skridt derfra. Det er også muligt at oprette filtre og blokeringer på internettet for at mindske risikoen for, at mindreårige spiller:

Bemærk venligst, at du kan komme på et register hos Spillemyndigheden og blive ekskluderet fra alle spilleoperatører i Danmark.