Hurtig & handy guide til live Caribbean Stud Poker

Hvis du kender basisreglerne til fem-kort stud poker, så vil live Caribbean Stud Poker være et forholdsvist let spil at lære og spille for dig. Du skal kun huske på, at du spiller mod dealeren, ikke andre spillere - så du behøver ikke tænke over alle andre spilleres strategi. Det er også en fantastisk og superb måde at vinde penge på, og  du vil ikke have tid til at sidde og slappe af mens du spiller det, da det er fyldt med spændende beslutninger der skal tages igen og igen.

Casino guide banner.gif

Sådan spiller du live Caribbean Stud Poker

Dette live bordspil spilles med et spil kort med 52 kort, som  udskiftes efter hver hånd med et frisk sæt blandede spillekort.  Du placerer først en ante-indsats, hvorefter du gives 5 kort.  Dealeren modtager herefter også 5 kort, men kun det første kort vil være synligt.

Herefter kan du beslutte dig for, om du vil placere yderligere en indsats eller folde. Dette vil igen føre til, at dealeren afslører sine resterende 4 kort.  Pokerhånden med den højeste værdi vinder.

Hvad er en Caribbean Stud Ante?

Caribbean Stud Ante er en tvungen indsats, der foretages før der gives kort - så hvis du vil spille live Caribbean Stud Poker, skal du foretage en ante-indsats.

Hvad er hovedformålet i live Caribbean Stud Poker?

Målet med dette spil er at slå dealeren ved at producere en pokerhånd, der er stærkere end dealerens. I starten af hvert spil modtager både spiller og dealer 5 kort hver.  Mens spillerne straks kan se sine kort, er kun det første af dealerens kort et synligt kort.  Reglerne er ganske simple og du kan let forbedre dine chancer for at vinde, ved at anvende nogle enkelte efterprøvede strategier.

Live Caribbean Stud Poker og strategier

Implementering af en strategi kan hjælpe dig med at modstå husets fordel, men den skal spilles korrekt og på det rigtige tidspunkt. Caribbean Stud Poker er en pokervariant, der er venlig over for alle spillere  med forskellig størrelse bankkonti.

Basisstrategi i live Caribbean Stud Poker

Basisstrategien inkluderer 3 hovedpunkter:

  • Undgå at folde små par - En af de mest almindelige fejl begyndere begår, er at folde små par. I Caribbean Stud Poker vil spillere oftere end normalt have par. I det lange løb viser disse små par sig at være yderst værdifulde, hvilket betyder, at du ender med at miste penge, hvis du folder dem.
  • Undgå at spille svage hænder - Spillere med en svag hånd eller uspillelig hånd skal folde uanset hvad, ellers mister du penge i det lange løb.  Du skal folde, hvis din hånd er svagere end en kombination af es og konge.
  • Spil kombinationen af es og konge rigtigt - Hvis du får denne kortkombination, skal du kun spille, hvis et andet kort i din hånd matcher dealerens synlige kort.  Du skal sikre dig, at din hånd altid er stærkest for at slå dealeren.

Avanceret strategi i live Caribbean Stud Poker

Når du har fået forståelse for de basale regler i spillet, er det tid til at lære en mere avanceret strategi.  Hvis du kan forstå og implementere denne strategi korrekt, så vil du med succes væres i stand til af vende dette spil til et spillervenligt spil:

  • Hæv altid på en hånd der indeholder et par eller bedre
  • Fold hænder der er lavere end es og konge

Hvis dine to første kort er es og konge, så følg vores råd:

  • Hæv kun, hvis dit tredje kort er en dame eller knægt, og hvis dealerens synlige kort er konge eller es
  • Hæv kun, hvis dealerens synlige kort er en dame eller lavere, og som former et par med et kort på din hånd.
  • Hæv, hvis dit tredje kort er en dame og dit fjerde kort er bedre end dealerens synlige kort. 

Spil live Caribbean Stud Poker nu