Funktioner

Hos Unibet er vi stolte over vores unikke software og tilgang til online, hvor vi sigter efter at gøre det sjovere for dig som pokerspiller. Herunder kan du se de funktioner vi har, der adskiller sig fra andre sider. 

tile-features-page-level-playing-field

Ingen software hjælp

Poker database software og heads-up oplysninger eller andre former for hjælpemidler er ikke tilgængelig hos Unibet Poker. Det betyder du kan spille hos Unibet vel viden om, at din modstander ikke har en unfair fordel imod dig. Vores quick-seat cash game lobby sikre, at alle spillere bliver tilfældig placeret og du kan ændre dit alias og avatar op til 3 gange om dagen.

tile-features-page-rewards-and-promotions

Belønning og kampagner

Udfordringer er vores unikke poker loyalitetsprogram, hvor du bliver belønnet for at gennemføre forskellige udfordringer ved bordene. Dine point bliver nulstillet ved hvert kvartal og belønninger indeholder kontanter og turneringsbilletter, bonusser, skræddersyet avatar og en Unibet Open pakke. Vi har også månedlig missioner tilgængelig for alle spillere. 

tile-features-page-desktop-tablet

Computer, Tablet og Mobile Poker

Unibet Poker er tilgængelig på PC og Mac, i browseren på computeren og Android og IOS tablets. Vores poker software er optimeret alt efter hvilken enhed du spiller på, hvilket betyder, at du kan forvente de samme funktioner på tværs af alle enheder.

tile-features-page-twich

Poker Streaming påTwitch

Vi har ugentlige poker streams på vores Twitch kanal som indeholder strategi, analyse, turneringsliga og præmier. Alle vores Unibet Open events bliver livestreamed på Twitch og du kan kun kvalificere dig til disse event hos Unibet.

Registér dig allerede nu og få fordel af alle vores unikke funktioner og vær med i vores poker revolution.

Register