Det grundlæggende ved dusørturneringer

Dusørturneringer, som også kaldes for knockout-turneringer, er meget populære. Den primære forskel fra andre slags pokerturneringer er, at i disse spil får du en pengepræmie for hver spiller, du slår ud – et sted mellem 20 til 50 % af deres buy-in.

Da mange spillere vil begå alvorlige fejl i sådanne pokerspil, har vi lavet en liste til at hjælpe dig med at finpudse din strategi, når det gælder dusørturneringer.

Poker guide banner.gif

Forvent og tilpas dig til anderledes spil: Da dusørturneringer er underholdende, tiltrækker de et stort udvalg af fritidsspillere, som kan være uvidende om poker eller ikke har den store strategi i tankerne, når de spiller. Så forvent at se nogle vanvittige indsatser og konfrontationer med all in tidligt i spillet. Justeringerne vil give dig en bedre chance for at få værdi ud af dine gode pokerhænder og derfor mindre succes ved bluffs.

Sig nej til samarbejdsspil: I normale pokerturneringer, når man er tæt på boblen, vil spillere stå hele vejen igennem en pokerhånd, når en anden spiller med en mindre stak er all in. Dette træk sker normalt ikke i dusørturneringer bortset fra nogle små undtagelser senere i spillet.

Når små stakke tilføjes til puljen: Dette træk giver dig masser af muligheder for at tvinge de store stakke til at folde og være heads up med de små stakke. Hvis du ser en stor stak, som går all in med en svag hånd for at tage små stakke, kan du holde øje med mulighederne for at gå all in.

Vær over gennemsnittet med jetonerne: Vær tilstrækkelig aggressiv til at være lidt foran de fleste af dine modspillere, så når store stakke sker, får du udbetalt dusørerne såvel som jetonerne.

Hold øje med præmiepuljen: Husk, at de store penge er ved det endelige bord. Sørg for, at elimineringerne tidligt i spillet ikke distraherer dig fra dette.

Hvis du stadig er ved at få styr på tingene, kan du se vores online pokervejledninger, hvor du finder alt fra snydeark til poker, til pokerrangeringer og poker.

Deltag i en pokerturnering