Hvad skal jeg gøre anderledes i Pot Limit Omaha (PLO)?

Hos Unibet Poker er der masser af spænding med Pot Limit Omaha, men det kan være et svært spil at gå over til, hvis du er vant til at spille Texas Hold’em. Der er flere kort i spil, og hænder med højere rang vil oftere dukke op.

Lommepar er ikke lige så Stærke som i Texas Hold'em

Du vil også bemærke, at en starthånd med høje lommepar ikke er lige så stærke som i Omaha. Da hver spiller får tildelt fire hulekort, vil den typiske vinderhånd i Omaha være meget stærkere end en vinderhånd i Hold'em. Et par esser kan være stærke nok til at vinde puljen ved river-kortet i Hold'em, men i Omaha er det meget usandsynligt, at det kan vinde puljen.

En god, indledende strategi i Omaha kan være at gennemføre en trukket hånd såsom straights og flushes mod spillere, som du tror overspiller deres hænder med høje par.

Hvis du gerne vil have mere info om Pot Limit Omaha, skal du se vores undervisningsvideo oven over.

Poker guide banner.gif

Prøv Pot Limit Omaha med gratis billetter til pengespil

Hos Unibet Poker vil vores månedlige udfordringer og missioner ofte give dig chancen for at vinde gratis billetter til pengespil i Pot Limit Omaha, så du kan lære at spille Pot Limit Omaha uden at risikere din egen bankroll.

Hvis du gerne vil springe i med begge ben nu, skal du blot oprette en Unibet-konto og gå over til Omaha pengespil i vores pokerlobby.

Tilmeld nu