Hvilken type pokerspil skal man vælge at spille

Det kan være meget let efter en lang arbejdsdag at åbne for din foretrukne klient til online poker og hoppe direkte ind i det første spil, du ser, for at slukke tørsten efter at spille poker, men hvad er den bedste måde at tjene penge på og i sidste ende nyde spillet?

Når vi overvejer, hvordan man kan blive dygtig til at spille poker, fokuserer vi mest på oplagte faktorer såsom at læse hænder, udvælge hænder og strategier, men hvor der i virkeligheden er  mange små variabler, som har en enorm indvirkning på, hvor ofte du vinder. En af disse variabler er spiludvælgelse.

Poker guide banner.gif

Sådan vælger du et passende pokerspil

Når det handler om at finde spillet, som egner sig bedst til dig, skal du stille dig selv følgende spørgsmål:

  • Hvad nyder jeg mest ved at spille poker?
  • Foretrækker jeg spændingen på kort sigt eller løftet og stabiliteten ved at spille over lang tid?
  • Hvor meget tid har jeg?
  • Hvor stort et disponibelt beløb har jeg til at spille poker med?
  • Vil jeg gerne have masser af handling eller et mere roligt spil?

Forskelle mellem pokerturneringer og pengespil

Forskellen mellem turneringer og pengespil, No Limit Hold ‘em og Pot Limit Omaha er meget store både i spillestil og den måde, hvorpå spilleren påvirkes. Det er meget vigtigt, at du ikke kun forstår, hvilken spilletype der passer bedst til dine evner, men også hvad der passer bedst til din personlighed.

Hvis du er en person, som hurtigt bliver frustreret eller på tilten, vil spil med højere udsving såsom Pot Limit Ohama ikke kun få dig på tilten hurtigere, det åbner også op for, at du taber mere i de følelsesladede perioder.

Online pokerspil og disponibel tid

En anden overvejelse, når du skal vælge det rette spil for dig, er tid. Hvor meget tid har du til at spille i? Det er vigtigt, at du ikke tilmelder dig turneringer, hvis du ikke har tid nok til at give dem din fulde opmærksomhed. Hvis du skal bekymre dig om at få nok søvn til at gå på arbejde næste dag, når du er nået til de 3 sidste borde, vil du ikke spille dit ypperste, og det er på det tidspunkt, har du har brug for at være fuldstændig fokuseret.

Ligeledes vil det at spille et spil, som sætter dig under økonomisk pres, ofte føre til unødvendigt pres, hvilket i sidste ende forhindrer dig i at spille til dit fulde potentiale. Sørg for, at du spiller spil, som du har råd til, så din hjerne er helt fokuseret på opgaven for hånden, og du vil meget nemmere kunne undgå at komme på tilt.

Det er afgørende at forstå, hvordan din personlighed er skruet sammen, og om du er mere egnet til stabile, ensartede pengespil eller spændende, svingende turneringer og PLO'er, for at nyde din pokererfaring.

Spil en pokerturnering