Hvordan bliver du bedre til online poker? Begyndervejledning til poker

Du har sikkert hørt denne gamle talemåde: ”Det tager en dag at lære poker, men en levetid at mestre". Dette er virkelig rigtigt, da det tager masser af øvelse og erfaring for at blive bedre til online poker. Men med den rette indlæringsstrategi og pokertips på plads vil det tage dig meget mindre tid at blive bedre til poker, selv hvis du starter fuldstændigt fra bunden.

Poker guide banner.gif

Vejledningsgenvej til at blive bedre til poker

Lær om hændernes rangering, hændernes styrke og fordelen ved positioner. Intet er lettere end at forstå, hvilke hænder og spilleteknikker der vil vinde dig flest penge, når du blot lærer noget grundlæggende pokerteori.

Vi har skrevet nogle få pokervejledninger med forskellige emner, så sørg for at kigge på dem. Du kan læse om vigtigheden af positioner i poker, hvordan du læser din modspillers hånd, hvilke hænder, du bør spille, og hvad hændernes rangering er.

1. Pokertip: Få den maksimale værdi ud af store pokerhænder

Du skal altid prøve at få den maksimale værdi ud af dine store hænder. Med maksimal værdi mener vi at vinde flest mulige jetoner, når du har fået en stor pokerhånd. Nogle spillere er bange for ikke at få noget ud af en stor hånd, og derfor prøver de på at holde deres modspillere i puljen ved at satse mindre. Hvad disse spillere ikke forstår, er, at de ofte taber værdi (jetoner, som kan vindes) på deres store hænder.

Mindre værdi fra dine store hænder betyder mindre overskud samlet set - husk på det. Når du har en stor hånd, skal du derfor tænke over, hvor mange penge du kan satse for at maksimere den værdi, du kan vinde i hånden.

2. Pokertip: Brug logik, ikke følelser ved pokerbordet

Lær at foretage beslutninger baseret på logik og ikke kun følelser. Følelser er uundgåelige i poker og er med til at gøre spillet sjovt, men når du træffer dårlige beslutninger på grund af dem, påvirker det dit pokerspil negativt.

Resultatet kan blive, at dette fører til endnu flere fejl og at du spiller endnu ringere poker. Dette kaldes også for at være på "tilt" i pokerverdenen. Det er en meget bekostelig affære i online poker og bør minimeres mest muligt. Prøv i stedet på at foretage så mange logiske, gode beslutninger som du kan på en sammenhængende måde.

Evaluer dit spil og følelser, når du er færdig med at spille poker. Kig tilbage på, hvor godt du spillede. Tag noter om, hvad du gjorde godt, og hvad du skal forbedre. Overvej disse observationer, næste gang du spiller.

3. Pokertip: Øvelse gør mester, så spil online!

Det bedste og mest almindelige råd er at spille mere poker. Erfaring og pokerevner udvikles primært ved at spille spillet. Jo mere du spiller spillet, jo mere sandsynligt er det, at du får oplevet specifikke pokersituationer og har mulighed for at tage ved lære. Pokersituationer er specifikke situationer med givne omstændigheder.

For eksempel har du fået givet es og knægt, beslutter dig for at forhøje, og en anden spiller genforhøjer mod dig. Eksperimenter og udførelse er måden, hvorpå du finder de bedste måder til at spille poker på og maksimere værdien i en given pokerhånd. Men glem ikke under dit spil at anvende de ovenstående pokertips, så du hurtigere bliver bedre til poker.

God fornøjelse og held og lykke ved pokerbordene!

Tilmeld nu (ved slutningen af vejledningen)