Hvordan tilpasser jeg mig turneringer med flere borde?

Forskellen på turneringer med flere borde og pengespil er, at spillerne ikke har mulighed for at fylde deres jetonstak op og de elimineres, når de har mistet alle deres jetoner. Det, som tiltrækker folk, er strukturen for udbetalinger; toppræmierne eller de billetter, du kan vinde til større live eller online begivenheder med buy-in er relativt store i forhold til din investering.

Dette har en stor betydning for, hvad der er den optimale strategi til turneringspoker. Modsat pengespil har du kun et liv, og overlevelse er meget vigtigt. I pengespil repræsenterer dine jetoner den pengeværdi, som du betalte for dem. Dette er anderledes i turneringer - her bliver din stak mere værdifuld, jo tættere du kommer på udbetalingerne.

Poker guide banner.gif

Sådan spiller du i en online pukerturnering

Måske har du hørt udtrykket: "Man skal kun bruge en jeton og en stol" - dette  udtryk gælder for turneringer. Her er nogle få pokertips om, hvordan man tilpasser sig turneringer med flere borde og vinder de store præmier.

Spil forsigtigt i starten af en pokerturnering. I denne fase er der ingen grund til at tage store risici, da dit hovedmål er at overleve. At risikere eliminering er en dårlig måde at starte en turnering på. En stor stak i starten af turneringen er ingen garanti for, at du slutter nær toppen af rangeringen.

Når du kommer længere ind i en turnering, skal du prøve at styre størrelsen på din stak. Vælg dine pokerhænder og positioner godt for at opretholde størrelsen på din stak ved en gang imellem at stjæle blinds og puljer.

Når der er en meget god chance for at vinde jetoner ved at bluffe, og du har på fornemmelsen, at du kan lægge din modspiller under pres, skal du maksimere dette pres og få ham til at træffe beslutninger om hans levetid i turneringen.

Du overlevede de første pokerborde og er nu klar dil at vinde

Når du har overskud, skal du kigge på springene i udbetalingerne i turneringen. Vær klar over, at hvert spring i slutstillingen fører til en øget udbetaling.

Dette vil påvirke den måde, du spiller på i denne fase. Med en stor stak kan du lægge mere pres på andre spillere ved at stjæle blinds og puljer. Med en lille stak vil du virkelig gerne foretage det næste spring i udbetalingerne, og det anbefales at spille forsigtigt. Hver gang en anden spiller elimineres før dig, er det gratis værdi tilføjet til din udbetaling.

Følger du denne pokervejledning, vil du være godt udrustet til turneringer med flere borde. Held og lykke ved turneringsbordene hos Unibet Poker!

Tilmeld nu