Lær det grundlæggende ved Sit n Go-turneringer

Hvis du er forholdsvis ny til online poker, er Sit n Go-turneringer ideelle for dig; det koster ikke meget at være med, og de varer under en time. Her vil du få en fornemmelse for skiftende håndværdier, størrelsen på jetonstakke, positioner og aggression.

Men først skal du tage plads ved et bord og vente på, at andre spillere slutter sig til dig. Spillet er i gang!

Poker guide banner.gif

Fordele ved Sit n Go

 • Tilgængelig hver time dagligt
 • Meget lidt ventetid
 • Man er ikke forpligtet på at bruge lang tid modsat andre pokerturneringer 
 • Større chancer for at vinde pga. præmiestrukturen 
 • Fastsatte buy-ins starter ved en lille sum penge, som er overkommelig og hjælper spillere med en begrænset bankroll

Det grundlæggende ved Sit n Go

Ligesom andre pokerturneringer er buy-in-strukturen opdelt i to forskellige dele: penge, som går til præmiepuljen og penge, som går til pokerrummets adgangsgebyr.

Sit n Go-pokerturneringer har enten maks. 6 eller maks. 9 spillere, men kan også være heads up-spil med 2 spillere eller store begivenheder med flere borde, hvor mange flere spillere er med.

Sit n Go-formater

Sit n Go findes i forskellige formater, som du kan vælge imellem, og som er det mest interessante krydderi ved pokerturneringen. Nedenfor er nogle forskellige Sit n Go-formater:

 • Kvit eller dobbelt. Modsat udbetalingsstrukturen i de fleste traditionelle pokerturneringer, får 50 % af spillerne penge ud af disse Sit n Go-turneringer. Præmien for den bedste halvdel af spillerne er det dobbelte af deres buy-in (minus gebyr), mens den anden halvdel får intet.
   
 • Knockout/dusør: I denne type turnering udgør en del af buy-in også en del af spillerens dusør. Hvis du eliminerer en anden spiller, får du deres dusør, og hvis du vinder hele turneringen, indsamler du stadig dusøren.
   
 • Satellit: I stedet for pengepræmier giver disse turneringer adgang til turneringer med større buy-in. Dette lader spillere deltage i dyrere pokerturneringer uden at risikere meget.

Følg Unibet Pokernyhedssektionen for flere artikler om Sit n Go-turneringer og andre slags turneringer.

Opret en konto hos Unibet Poker og afprøv dine evner