Opret en privat pokerturnering og spil poker med dine venner

At kunne spille poker med vennerne er nu en realitet her hos Unibet Poker, for dem som ønsker at holde sine spil på et mere personligt plan.

OBS: Vi har nu forenklet registreringsprocessen for private online pokerturneringer.

Alt du behøver at gøre er:

 • Vær sikker på at du har mindst 6 spillere.
 • Udfyld dette skema senest 48 timer før turneringen starter.
 • Vær sikker på at alle spillerne har en aktiv Unibet-konto før turneringen starter. Tjek også at alle har nok penge på kontoen til at betale for buy-in.

Du kan vælge at spile fra:

 • Computer (PC og Mac). Hvis du vil spille direkte i din browser, skal du blot gå til https://www.unibet.dk/poker og vælge ”Spil nu” under Instant-Play Poker.
 • Computer (PC og Mac). Du kan naturligvis også downloade vores pokerklient og spille der. I så fald skal du gå til ovenstående link og vælge ”Download nu”.
 • Mobiltelefon (Android og Apple). Hvis du vil spille fra din mobiltelefon, kan det også lade gøre i både browser og app. Apple-brugere kan hente vores app i App Store, mens Android-brugere skal hente den manuelt på vores poker-app side.
 • Husk også at overholde vores regler og vilkår til enhver tid (dem finder du her).

Spil poker med venner

Vær venligst opmærksom på at du skal bruge minimum 6 spillere for at starte dit eget private pokerspil hos Unibet. Det laveste buy-in er 1 euro, mens den øvre grænse er blevet sat til 50 euro.

Så længe at du opfylder disse simple krav, kan dit spil sættes op, og her er hvad du skal gøre for at starte processen:

 • Først og fremmest skal du besøge Unibet Community-siden og vælge tråden som specifikt omhandler virtuel poker med venner. Nederst finder du en diskussionstråd, hvor samtlige spillere skal oplyse følgende information.
 • Vælg et navn til turneringen. Find en titel som opsummerer dig og dine venner og husk at holde den sober.
 • Vælg en dato og et tidspunkt. Husk at benytte dig af central europæisk tid (CET).
 • Vælg et spilformat. Skal der være re-buy. freezeout, PKO og/eller KO? Hvor mange spillere er i (mellem 6 og 9)? Hvor lang tid skal der gå mellem blinds/ante og hvad niveau vil I starte på?
 • Når al denne information er givet videre, kan dit spil sættes op, og det vil være tilgængeligt på den valgte dato og det valgte tidspunkt.

Fordele og funktioner

At have din egen private pokerturnering har selvfølgelig sine fordele. For eksempel for dem som foretrækker en venlig atmosfære blandt bekendte. Intet kan genskabe en fysisk pokerturnering med vennerne på en bar, i et hus eller en lejlighed, men dette er utvivlsomt det næstbedste alternativ.

Arbejdsforpligtelser, børnepasning, sygdom og andre problemer kan komme i vejen for et fysisk pokerspil, og det er én af grundene til, at et pokerspil online med vennerne kan være fordelagtigt. Diverse forhindringer behøver ikke længere komme i forvejen for et sjovt pokerspil, så hvis du følger de enkle instruktioner beskrevet ovenfor, får vi sat dit spil op, og så er du lynhurtigt klar til at sætte chips på spil med vennerne.

En ekstra bonus er, at vi gør alt arbejdet for jer, hvilket vil sige, at en eventuelt vært kan slappe mere af. Vi kan selvfølgelig ikke levere drinks og snacks, men al det praktiske har vi styr på! At organisere alt mellem himmel og jord kan være en kæmpe hovedpine – særligt hvis spillet fortsætter ud på de sene tider, og man egentlig bare gerne vil fokusere på sine kort. Alt dette slipper I for, når turneringen løber af stablen her hos os.

Mød nye mennesker

Siden vi lancerede private pokerturneringer på Unibet Community-siden, har en række af vores spillere benyttet servicen til at møde nye mennesker. Når alt kommer til alt, er dette jo et community, og det er dejligt at se folk interagere på denne måde.

For at deltage i morskaben skal du blot besøge siden og se om der er en oprettet turnering, som du eventuelt kan deltage i. Alternativt kan du oprette dit eget indlæg og lede efter ligesindede sjæle, der gerne vil være med i din turnering. Hvis du allerede har seks til ni spillere, kan du selvfølgelig også bare oprette en turnering med det samme.

Kort og godt om vores private pokerturneringer

For at få adgang til private pokerturneringer skal du downloade softwaren ved at klikke på dette link og vælge enten ”Download nu” eller ”Spil nu”. Du kan som skrevet før både spille fra PC og Mac samt Apple- og Android-enheder.

Bemærk venligst de information som vi har brug for at sætte spillet op. Vær også opmærksom på vores regler og vilkår. Udover disse to ting skal du også huske på at upassende opførsel vil blive behandlet i overensstemmelse med vores generelle retningslinjer.

Hvad venter du på? Få samlet mindst seks spillere og prøv kræfter med dette nye og spændende tiltag fra Unibet Poker!

Poker guide banner.gif

Nyttige links:

 1. Unibet Community-siden med spørgsmål og svar for private pokerturneringer.
 2. Unibet gør-det-selv-skema for private pokerturneringer.
 3. Registreringsside.
 4. Poker app-siden.
 5. Poker lobby.