Sit n Go-turneringer og -strategier

Sit n Go-turneringer er enormt populære i pokerverdenen og stimulerer oplevelsen af det sidste bord, hvilket vil sige, at der før eller senere er masser af spænding. Med blinds, der fordobles omtrent hvert 10. minut, er der masser af spænding og drama. Læs vores tidligere artikel om det grundlæggende ved Sit N Go-turneringer.

Modsat pokerturneringer med flere borde, hvor kun de bedste 10 % vinder penge, får de 3 spillere i toppen tildelt præmiepenge i et 10-mands enkeltbordspil. Dette kan forklare, hvorfor denne slags turnering tiltrækker både mange nybegyndere og øvede pokerspillere, som tjener penge på disse spil.

Lad os gå i dybden med et typisk Sit n Go-spil:

Poker guide banner.gif

Den tidlige fase

Du skal spille meget stramt i den tidlige fase af denne turnering, da blinds er ret lave, men sørg for at indtjene jetoner ved at kæmpe om puljen.

  • Forsøg aldrig på at spille langsomt, da en jeton i hånden har samme værdi som to i puljen
  • Gå ikke på jagt efter at trække den hånd, du skal bruge
  • Risikér ikke din overlevelse for flere jetoner
  • Gå ikke all in, medmindre du har en hånd, der ikke kan slås

Den Midterste Fase

I denne fase burde der være omkring 5 spillere, som stadig er med i pokerspillet. På dette tidspunkt skal du være mere aggressiv og bluffe nogle gange. Hold øje med spillere, som begynder at spille stramt og håber på at snige sig tættere på et overskud.

Ved sådanne spillere skal du angribe, når du kan, da de vil have stærkere tilbøjelighed til at folde og trække sig tilbage.

  • Gå efter svage spillere og undgå stærke
  • Forsøg på at eliminere de små stakke. Men hvis du mener, du har overtaget, skal du gå all in.

Den sene fase

På dette tidspunkt skal du gå i brechen og virkelig blive aggressiv for at komme til tops. At styre blinds bør være din absolute topprioritet som en del af din pokerstrategi. Stjæl med starthænder, som stadig har en chance for at vinde en konfrontation, da din konkurrent kan kalde og du måske flopper noget godt.

Vær også selektiv, så du giver det indtryk, at du ikke stjæler med en hvilken som helst hånd. Som resultat vil dine modspillere respektere dine forhøjelser og folde.

Er du interesseret i at være med i en Sit n Go-turnering? Gå over til vores afdeling med pokerturneringer her hos Unibet Poker for at afprøve dine evner.

Gå til pokerturneringer