Freezeout

Den mest almindelige form for turneringspoker. Så snart spillet er begyndt får du ikke en anden chance. Betal dit buy-in og du får dine chips og du spiller indtil du har alle chips (eller ingen).

Multi-buy

Kunne du tænke dig en dobbel, tripple eller måske firdobbelt startstack? Gang dit buy-in med to, tre eller endda 4 gange og du får chips derefter.

Freeroll

Freeroll turneringer er gratis at deltage i. De varierer i format og nogle kræver muligvis en invation eller kræver at du opfylder specifikke ting ( f.eks. optjene en specifik achievement). Unibet tilbyder freerolls hver time med billet eller kontante præmier hver dag.

Garanteret Turneringer (GTD)

I mange af vores turneringer er den samlede præmiepulje garanteret af os uanset hvor mange spillere som registrerer sig. Spillernes buy-in går til præmiepuljen og hvis beløbet overstiger det garanterede beløb vil den samlede præmiepulje stige. Men er de samlede buy-ins mindre en den garanterede præmiepulje giver vi det resterende beløb!

Satellitter

Vind et sæde i en stor turnering eller til et live event ved kun at investerer en brøkdel af hvad det egentlig koster at deltage. Disse turneringer er tilgængelige i forskellige formater, men alle tilbyder adgang til en større turnering som præmie. 

Bounty Turnering

Bounty turneringer er tilgængelige i mange formater og vil belønne dig for at slå enten en specifik, en vilkårlig eller flere spillere ud af en turnering.

Pot Limit Omaha (PLO) Turneringer

Pot Limit Omaha Poker er en version af poker som a meget lig Texas Hold´em. I Omaha poker får du fire "hole cards" - du kombinerer to af disse med tre "community cards" for at skabe din hånd. Det betyder mere underholdende turneringer, flere spændende spilsituationer, og flere chancer for at overveje din spil strategi. 

Regler og vilkår