Kan du fange den skyldige?

Vi genopliver det populære minigame Reel Investigator, med et nyt krimi-bingorum, Gerningsstedet. Hver aften kl. 23:30 kan du spille med om 10.000 kr. Bingo-rummet spilles sidste gang d. 2. april.

Spillepladerne koster 20kr. og kan købes op til 30 minutter før spillet starter. For at sikre fair vinderchancer, kan spillere maksimalt købe 10 spilleplader. Er der nogle tal der taler til dig i efterforskningen? 

The Reel Investigator er et slotspil med 5 hjul og 10 betalingslinjer, hvor du hjælper privatdetektiven Gilly Gumshoe, også kendt som Reel Investigator, med at opklare forbrydelser. Slothstots' formue i diamanter, guld og NFT'er er på mystisk vis forsvundet, og Reel Investigator er den eneste, der kan opklare forbrydelsen, men hun har brug for din hjælp. 

Listen over mistænkte er både lang og mystisk. For hvem ville have troet, at familiens mops er mistænkt for at stå bag forbrydelsen, eller arvingen Polly-Anna Slothstot selv? Polly-Annas kæreste og familiens bodyguard er også på Reel Investigators liste over mistænkte forbrydere

Du kan hjælpe Reel Investigator med at afsløre forbryderen ved at udløse de to bonusfunktioner, men der er også en såkaldt efterforskningsfunktion, hvor der tildeles enkelt spin-gevinster, når en mistænkt kommer under opsyn. Forhørslokalet giver også 10 ekstra spins, hvor forhør af individuelle mistænkte også kan føre til store gevinster. 

Kan du hjælpe Reel Investigator med at løse mysteriet og fange forbryderen?
 

Spil nu
Regler og vilkår
  • Gerningsstedet om 10.000kr. spilles én gang om dagen, kl. 23:30, fra d. 6. marts 2023 til og med 2. april 2023.
  • Spilleplader koster 20 kr. og er limiteret til maksimalt 10 plader pr spiller. Ingen yderligere kvalificeringsbetingelser.
  • Gerningsstedet er tilgængeligt for alle spillere i Relaxs netværk
  • Unibet forbeholder sig retten til at ændre eller afslutte kampagnen på et hvilket som helst tidspunkt.
  • Unibets generelle regler og vilkår er til enhver tid gældende