Spil Twin Spin Deluxe kun hos Unibet

Det er tid til at feste i 80'er stil! Twin Spin Deluxe er her – den længe ventede efterfølger til det utroligt populære Twin Spin. Med flere tromler og den spændende nye Cluster Pays funktion er det mere underholdende og giver flere chancer for at vinde stort.

Som om det ikke var nok, kan du kun spille det eksklusive spil hos Unibet! Da vi selv er spillere, ved vi, hvor spændende det er. Læs videre herunder for at se, hvordan du deltager.

Garanteret 80 Free Spins 

tile-twin-spin-free-spins-unibet-2017

I løbet af fire dage over fire uger kan du få fingrene i 80 garanterede free spins – gør det, prøv Twin Spin Deluxe af, og mor dig!

  • Tilbuddet er kun tilgængeligt på udvalgte dage fra udvalgte enheder. Gevinster fra Free Spins skal omsættes 25 gange før de kan udbetales.

Eksklusiv 500.000 kr. Twin Spin Deluxe-turnering

tile-twin-spin-tournament-unibet-2017

Med en førstepræmie på 100.000 kr., 10.000 præmier i alt og chancen for at spille Twin Spin og Twin Spin Deluxe er dette en turnering, du ikke vil gå glip af.

  • Tilmelding påkrævet. Min. 1 kr. per spin. Min. 50 runder. Kun på udvalgte spil.

Lodtrækning om diamant på 2 karat 

tile-twin-spin-diamond-unibet-2017

Du kan vinde en blændende 2 karat diamant til en værdi af 100.000 kr. Jo mere, du spiller (særligt på mobil eller tablet), jo flere præmielodder samler du.

  • Tilmelding påkrævet. Min. omsætning for 1 lod: 10.000 kr.