Stratospheric Saturdays på HexaPro Extreme 

Var du allerede en af de mange fans af HexaPro hos Unibet, vil du se frem til at høre mere omkring vores ny Stratospheric Saturdays

Lørdage vil du opleve jackpots der kan tage dig hele vejen til månen og tilbage igen! De nuværende 100x jackpots stiger til 125x, og ikke nok med det, de kommer også til at blive udløst oftere. Du kan altså ikke bare vinde større, men også hyppigere!  

De tidsbaserede jackpots skal udløses i hvert to-timers interval fra kl. 15:00 til kl. 01:00, hver lørdag, på €10 og €20-bordene.  

Husk at den størst mulige multiplikator på disse borde er hele 1.000x! Så der er rig mulighed for at stacke ekstra meget op når du spiller poker hos Unibet om lørdagen. I HexaPro Extremes ekstreme game-play er der fart over feltet, så du får ekstra hænder at spille.  

 

Sådan fungerer det: 

 1. Download pokerklienten eller spil direkte fra din browser 
 2. Gå til HexaPro-lobbyen 
 3. Hold øje med banneret der indikerer hvor jackpotten skal vindes 
 4. Sæt dig ved bordet og spil med 

 

Lørdage hos Unibet er det perfekte sted at få det bedste ud af pokerugen.  

SPIL NU

Regler og vilkår 

 • Denne kampagne er tilgængelig fra d. 1. juli 2023 kl. 00:00 indtil 31. december 2024, kl. 23:59. 
 • Tidsbaserede jackpots til Stratospheric Saturday, vindes hver lørdag, fra kl. 15:00 til 00:59, på €10 og €20 stake borde på HexaPro Extreme. 
 • HexaPro Extreme følger et andet set up end det traditionelle HexaPro. Yderligere information omkring distribution af gevinster kan findes her.  
 • Unibets generelle regler og vilkår er gældende 
 • I tilfælde af uoverensstemmelse mellem den engelske version og enhver anden sprogversion af vilkår og betingelser har den engelske version forrang. 
 • Vi forbeholder os retten til at ændre eller afslutte kampagnen til enhver tid. 
 • Seneste opdatering af regler og vilkår - 12/05/2023 11:30