Ny Multi Table Turneringsformat – Unibet Poker

Vi har lyttet til vores spillere, og vi er opmærksomme på deres ønsker, og derfor har vi valgt at fobedre og relancere vores Multi Table Turneringsformat.

PKO: Progressive Knock Out bliver fortsat mere og mere populært, og derfor har vi besluttet at have langt flere PKO-events end tidligere. Den nye turneringsfordeling vil være omkring 50% i forhold til det klassiske MTT-format.

Forbedret turneringskalender: Vi har tilpasset størstedelen af vores turneringskalender til danske tider. Så du bør opleve bedre tidspunkter for, hvornår turneringer spilles og afsluttes på. De fleste af vores turneringer vil derfor slutte senest kl. 01.00. Du behøver derfor ikke at spille hele natten lang, for at hjemtage den store gevinst!

Mindre gebyrer: Vi vil også tilbyde vores turneringer med lavere gebyrer (eller matche de laveste gebyrer) end vores konkurrenter.

Mere gennemsigtighed: Vi har arbejdet på at forbedre gennemsigtigheden for spillerne. Det har vi gjort ved, at alle begivenheder i turneringslobbyen er grupperet efter type, og det vil være meget tydeligt, hvilken type turneringer der er åbne for tilmelding. Derudover vi produceret end forbedret turneringsstrukturer og blindniveauer, så alle spillere får hvad de forventer.

Vores nye Multi Table Turneringsformat er live nu. Besøg turneringslobbien for at se hvad den har at byde på.

Til turneringslobby
Regler og vilkår
  • Unibets generelle vilkår og betingelser gælder
  • 18+. StopSpillet.dk