Få et overblik over kommende sportsbegivenheder

Selvom der ikke skal spilles fodbold i den danske Superliga, den engelske Premier League, den spanske La Liga, den italienske Serie A eller den tyske Bundesliga de kommende uger, er der dog stadig masser af sportsbegivenheder på programmet. Blandt andet blev CS:GO-turneringen ESL Pro League skudt i gang den 16. marts, hvor danske Astralis stadig er i aktion. Vi streamer samtlige kampe, så du kan følge med, og nu du er i gang, kan du også tage et kig på vores spritnye eSports lobby!

Hvis du savner at se fodbold, kan vi varmt anbefale at slå et smut forbi Unibet TV, hvor vi stadig streamer kampe fra den hviderussiske Premier League.

Derudover byder vi også på bordtennis og ishockey fra Rusland. Som noget helt nyt har vi lagt FIFA ind under vores fodbold lobby, og her kan du blandt andet finde Pro Player Cup. Sidst men ikke mindst kan du også spille på Dota 2, League of Legends, Overwatch og Starcraft 2.

Der er med andre ord stadig rig mulighed for at se og spille på sport her hos Unibet, selvom udvalget naturligvis ikke er lige så stort, som det plejer!

Spil med her