Få et overblik over kommende sportsbegivenheder

Selvom der ikke skal spilles fodbold i den danske Superliga, den engelske Premier League, den spanske La Liga, den italienske Serie A eller den tyske Bundesliga de kommende uger, er der dog stadig masser af sportsbegivenheder på programmet. Blandt andet kan du indstille sigtekornet og tage et kig på vores brede udvalg af CS:GO-kampe fra blandt andet Clutch, ESL One og ESEA Premier AU. Vi streamer endda udvalgte kampe, så du kan følge med, og nu du er i gang, kan du også tage et kig på vores spritnye eSports lobby!

Hvis du savner at se fodbold, kan vi varmt anbefale at slå et smut forbi Unibet TV, hvor vi blandt andet streamer kampe fra den hviderussiske Premier League. Den sydkoreanske K-League og færørske Betrideildin starter i øvrigt op denne uge!

Desuden byder vi også på bordtennis og ishockey fra Rusland. Som noget spritnyt har vi lagt FIFA ind under vores fodbold lobby Sidst men ikke mindst kan du også spille på Dota 2 og League of Legends.

Der er med andre ord stadig rig mulighed for at se og spille på sport her hos Unibet, selvom udvalget naturligvis ikke er lige så stort, som det plejer!

Spil med her