Ny spillelovgivning for online spil

I januar 2020 træder en ny spillelovgivning i kraft. Det vil indebære nogle forandringer for spillere hos Unibet. Du finder her et overblik over de største ændringer:

Indbetalingsgrænse

Du vil blive bedt om at sætte en indbetalingsgrænse på din spilkonto. Det betyder at du sætter en grænse for, hvor mange penge du kan indbetale på din konto – du kan selv vælge, om du ønsker at sætte en indbetalingsgrænse for 24 timer, 7 dage eller 30 dage.

Du kan altid ændre din indbetalingsgrænse. Øger du din grænse, går der 24 timer før dette træder i kraft hvorimod en reduktion træder i kraft øjeblikkeligt.

Du kan sætte eller ændre din indbetalingsgrænse her

Salgsfremmende foranstaltninger

Den nye spillelovgivning betyder også, at en salgsfremmende foranstaltning ikke må have en værdi på mere end 1.000 kr. Begrebet salgsfremmende foranstaltning inkluderer blandt andet bonusser, Free Bets, kontanter, Free Spins, odds boosts, profit boosts og fysiske præmier.

Skulle der være krav om indbetaling eller spil, for at modtage en salgsfremmende foranstaltning, vil det fremover ikke være lovligt at tilbyde en værdi, der svarer til mere end 100% af værdien af det indbetalte beløb.

Disse ændringer vil træde i kraft fra januar. Salgsfremmende foranstaltninger der er tilbudt i 2019, vil ikke blive tilbagetrukket.

Gennemspilningskrav

Gennemspilningskrav tilknyttet nogen former for salgsfremmende foranstaltninger må højst være 10 gange værdien af indbetalingen eller tilbuddet tildelt. Alle spil, der kan anvendes i forbindelse med gennemspilning af en bonus, skal bidrage med 100% til at opfylde gennemspilningskravet.

Ændringerne nævnt ovenfor vil løbende træde i kraft i løbet af januar.

Skulle der være spørgsmål til ovenstående, så er du altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice her.

 

Tilbage til forsiden