Skip to main content

Wolverhampton – Leicester (kampstart lørdag 13.30)
Wolves under 4.5 skud på mål, 60 units
Odds 1.72

Wolves snitter 3.8 skud indenfor rammen pr. hjemmekamp, og så tight som Leicester spiller på udebane, bliver det næppe til mange gaverne fra gæsterne.

Ingen af deres seneste seks udekampe havde mere end to mål, fire af dem havde én kasse undervejs. Det siger ikke nødvendigvis noget om antallet af skud indenfor rammen, men er dog en indikation af, at skuddede ikke er regnet ned over Schmeichel mellem stængerne.

Vi kan prøve at sammenligne med nogle hjemmekampe for Wolves mod modstandere af mere eller mindre lignende kvalitet. Mod Palace, som vandt 2-0 hos Wolves, kom hjemmeholdet frem til ét skud indenfor rammen.

Mod Huddersfield havde de tre, mod Bournemouth fire. Derfor holdes på, at Leicester også kan holde dem fra alt for mange forsøg.

Liverpool – Crystal Palace (kampstart lørdag 16.00)

Bournemouth – West Ham (kampstart lørdag 16.00)
Over 4.5 kort, 30 units
Odds 3.25

Har man lyst til at være lidt mere forsigtig, kan man vælge satsningen "over 3.5 kort" til odds 1.89. Jeg går planken ud, for jeg synes, at sandsynligheden for mange kort virker større, end oddsene indikerer.

For det første snitter West Ham 2.20 gule kort pr. udekamp, mens Bournemouth snitter 2.09 pr. hjemmekamp. Og hvorfor det så end forholder sig således, har kampe mellem disse to med at udarte sig.

De seneste fem gange de mødte hinanden, var der otte gule kort, fire, syv, seks samt seks gule kort og et rødt. De går altså til stålet, når de brager sammen, hvorfor odds 3.25 prøves af.

Manchester United – Brighton (kampstart lørdag 16.00)

Newcastle – Cardiff (kampstart lørdag 16.00)
(asian) under 1 mål, 20 units
Odds 6.40

Pengene retur, hvis der scores én gang, hvis det slutter uden garn, klinger der odds 6.40 i potten. Det bliver satsningen på denne bundduel. Det er næppe én, man har råd til at tabe, og da slet ikke, hvis man er hjemmehold.

I Newcastles seneste 10 kampe mod hold, der ligger blandt de nederste seks i tabellen, blev der sammenlagt scoret 13 mål. Scoren hedder 9-4 i deres egen favør.

To af Cardiffs seneste fem kampe sluttede 0-0, to sluttede med ét mål, mens en enkelt, mod målrige Tottenham, havde tre kasser. 

Målscoren i Cardiffs seneste tre udekampe hedder 1-1. Newcastle har ikke scoret i deres seneste tre hjemmekampe. 

Den omvendte kamp sluttede 0-0. 

Arsenal – Chelsea (kampstart lørdag 18.30)

Southampton – Everton (kampstart lørdag 16.00)
Southampton over 1.5 kort, 40 units
Odds 1.82

Southampton er ligaens største bisser med 47 gule kort og tre røde indsamlet på 22 ligakampe. Det kaster et snit af sig på 2.14 gule kort pr. kamp, men snittet på hjemmebane er højere end på udebane, nemlig 2.40 mod 1.92.

Det er ikke en trend, som den nye manager Hasenhüttl har formået at bremse, hvis han da overhovedet har forsøgt. I deres fire hjemmekampe under hans ledelse fik Saints mindst to gule kort hver gang. 

Huddersfield – Manchester City (kampstart søndag 14.30)

Watford – Burnley (kampstart lørdag 16.00)
Over 2.5 mål, 30 units
Odds 1..84

Otte af de seneste ni opgør mellem disse to på Vicarage Road havde mindst tre kasser. Ni af Watfords seneste 10 hjemmekampe havde mindst tre mål. De holdt kun nullet i én af disse 10 hjemmekampe.

Burnley har scoret i deres seneste seks kampe, og fire af disse seks gik over to scoringer. 

Fulham – Tottenham (kampstart søndag 17.00)