FodboldSerie A

Hvor ender Inter Milans stjerneangriber Mauro Icardi til sommer?

februar 21, 2019

Der er stadig flere måneder til sommerens transfervindue åbner, men en stor transferhistorie er allerede begyndt at udvikle sig i de seneste uger hos Inter Milan. I løbet af få dage har klubbens topscorer og frontfigur Mauro Icardi mistet sin kaptajnstitel og ikke været en del af truppen i back-to-back-kampe. Hans fremtid på San Siro ser nu tvivlsom ud.

Icardi befinder sig på flere måder i en penibel situation, der involverer hans kone (der også fungerer som agent) og Luciano Spalletti. Jo længere uenighederne varer, des større chance er der for, at han vil forlade Inter, når sæsonen slutter. Så hvor ender han? Det skorter ikke på muligheder, men hvor vil han passe bedst ind?

Bayern München

Mange forventer, at en revolution vil finde sted på Allianz Arena denne sommer. Det er allerede blevet annonceret, at næste sæson bliver uden Franck Ribery og Arjen Robben, og flere spillere som Thomas Muller og Robert Lewandowski kan også ske at forlade klubben og dermed afslutte en æra.

Hvis Lewandowski og Muller er fortid i klubben, vil bayrene få brug for en ny centerforward til at føre an. En tilføjelse af Icardi vil passe ind og sende et signal om, hvor Bayern München er på vej hen. De tyske mestre kan dog ikke altid operere i transfermarkedets øverste luftlag, så det kan ske, at de ikke har råd.

 

Chelsea

Chelsea har brug for en angriber. Gonzalo Higuain er kun lige ankommet til klubben på lån frem til sæsonens sidste måned, men selvom han skulle forblive på Stamford Bridge efter sommeren, vil der være spørgsmål om den tidligere AC Milan og Real Madrid-forward. Higuain er på vej ind i karrierens efterår og er formentlig ikke manden til at lede Chelseas angreb på den lange bane.

Icardi ville være et perfekt match for de blå. Den 25-årige er kendt for at være en clutch scorer, der tager chancerne, når de byder sig – i modsætning til Higuain og Alvaro Morata før ham. Men ligesom hos Bayern München kan det ske, at Chelsea ikke har pengene til at få Icardi.

Juventus

”Bianconeri” mangler ikke talent i angrebet. Man kan faktisk argumentere for, at de har den bedste frontlinje i europæisk fodbold lige nu, især efter Cristiano Ronaldo kom til klubben sidste sommer. Omvendt vil Juventus altid være i spil, når en verdensklasseangriber bliver tilgængelig i Serie A.

Max Allegri har været koket omkring rygterne, der sender Icardi til Torino, hvilket kan tyde på, at der er noget i spekulationerne. En tilførsel af Icardi ville naturligvis flytte Ronaldo ud på fløjen. Juventus er bygget op omkring portugiseren, og hans ord er lov. Så hvis han vil spille centralt i front, er der ikke plads til Icardi eller en anden dyr angriber.

 

Manchester United

Hvis der en angriber i verdensklasse er på markedet, vil Manchester United blive nævnt. Sådan har rygtespalterne fungeret i de seneste år og med tvivlen om Icardis fremtid hos Inter Milan, bliver Old Trafford nu nævnt som en potentiel destination.

Men med Marcus Rashford, som har sat sig på centerforward-positionen i Ole Gunnar Solskjærs trup, er Uniteds behov for en spiller som Icardi ikke så påtrængende, som det var for et par uger siden. Pengene sidder løst hos United, men de har brug for defensive forstærkninger i stedet for en ny centerforward denne sommer.

Real Madrid

Real Madrids interesse i Icardi er ingen nyhed. Han har længe været set som en fremtidig “Galactico” og mange forventer, at de spanske giganter vil forsøge at få fat i den 25-årige efter Ronaldo forlod klubben sidste sommer. En handel er endnu ikke blevet til noget, da Real Madrid har bevaret deres tro på Karim Benzema.

Benzema har fundet formen på det seneste, men der mangler stadig noget på Santiago Bernabeu. Klubbens fans er svære at stille tilfredse og forventer, at et stort navn hentes til klubben denne sommer. Eden Hazard, Neymar og Kylian Mbappe har alle været nævnt som potentielle mål, men Icardi vil også kunne stille sulten i den spanske hovedstad.