Champions LeagueFodbold

I øvrigt spiller jeg også- Napoli svarer igen og Aubameyang er brandvarm

september 25, 2017

NB! Alle opgør har kampstart tirsdag klokken 20.45.

Gruppe E:
Spartak Moskva – Liverpool, 2 + over 2.5 mål, 15 units
Odds 2.50

Spartak viser langt fra samme niveau som i sidste sæson, hvor de blev russiske mestre, og der skulle efter sigende være masser af problemer i klubben, som fuldstændig udelukker et titelforsvar.

Det ændrer dog ikke ved, at de har scoret i fem kampe i træk og i 10 af de seneste 11. De har også scoret i deres seneste 15 hjemmekampe i træk.

Hvordan er det nu lige, at Liverpools defensiv står? Mål indkasseret i fem kampe i træk, i fire af dem indkasserede de mindst to, de indkasserede også to mål mod Hoffenheim i kvalifikationen og to mål mod Sevilla i første gruppekamp.

Samtidig må det så lades de røde, at de også selv kommer på tavlen ganske ofte, og Liverpool har for første gang mulighed for at stille med firkløveret Firmino, Mané, Salah og Coutinho i frontkæden.

Kan de få det til at svinge, er det en formidabel offensiv, og det satser jeg på, at de kan, men som indikeret virker det ikke utopisk at tro på mål af hjemmeholdet, så alt i alt ligner det en målrig dyst.

Joe Gomez er i karantæne, og Lallana samt Clyne er ude for gæsterne.

Hjemmeholdet skulle til gengæld have en hel række spillere med skader, og i weekenden gik Ananidze ud og satte sit navn på en liste, der i forvejen tæller Zobnin, Timofeev, Glushakov, Luis og Tigiev.

Sevilla – Maribor, Sevilla vinder til nul, 20 units
Odds 1.73

Sevilla var stensikker i sine hjemmekampe i gruppespillet i sidste sæson, hvor de mødte Juventus, Lyon og Dinamo Zagreb. Alle tre kampe blev vundet uden at lukke mål ind.

De er oppe på fire sejre i La Liga – alle uden at indkassere mål – og deraf udleder vi ovennævnte satsning. 

Det skulle udelukkende være Nolito, der ikke meldes 100 procent kampklar til tirsdag aften, mens Marko Suler er fraværende for gæsterne.

Gruppe F:
Napoli – Feyenoord, 1 + over 2.5 mål, 25 units
Odds 1.40

Med nederlag i den første kamp kan man regne med, at Napoli nu kommer stormende ud for at hente gruppespillets første point. 

Det er ikke ensbetydende med, at de også vinder, men et hold, der har åbnet Serie A med seks sejre af seks mulige, bør trods alt have visse muligheder for at nedlægge Feyenoord, som åbnede gruppespillet med at tabe hjemme 0-4 til City.

Ingen af Napolis seneste seks kampe havde færre end tre mål, og fem af dem vandt de også. Jeg regner med et lignende scenarie her.

Chiriches er tvivlsom til opgøret, mens Milik skulle være ude. Hos hollænderne er Nicolai Jørgensen og Vermeer på skadeslisten.

Man. City – Shakhtar Donetsk, Shakhtar under 3.5 hjørnespark, 25 units
Odds 1.60

City vinder, og antallet af mål bliver sandsynligvis højt, så lad os her i depardementet tage fat på noget, der ikke umiddelbart springer lige så meget i øjnene …

City holdt i den første gruppekamp Feyenoord nede på tre hjørnespark. På samme tid spillede Shakhtar på hjemmebane mod Napoli og kom frem til – siger og skriver – nul hjørnespark. 

Mod et City-hold i topform, som holder fast i bolden i 98 procent af kampen, skulle det være mærkeligt, om ukrainerne går fra nul rigtige på hjemmebane til fire på udebane i Manchester.

Kompany, Gündogan og Mendy kan være fraværende, hvis Guardiola vælger at lade dem sidde over grundet småproblemer, men ellers meldes ingen alvorlige skader fra Manchester-fronten.

Gæsterne skulle være uden anfører Srna samt Malyshev og Krivtsov.

Gruppe G:
Besiktas – RB Leipzig, (asian handicap +0.25) 1, 20 units
Odds 1.86

Besiktas var med i gruppespillet i sidste sæson, hvor de mod Dynamo Kiev, Napoli og Benfica tabte én kamp – den sidste. Tyrkerne er uden nederlag i fem hjemmekampe i træk i CL.

De åbnede dette gruppespil med at vinde på udebane over Porto, og de er så outsidere mod RB Leipzig?!

Der er meget at lade sig imponere over ved den tyske opkomling, men de er altså stadig førstegangsdeltagere i denne turnering, og hvordan er det lige, de klarer sig på udebane i Bundesligaen?

Af deres seneste 13 på fremmed græs har de vundet fire. Jeg har lidt svært ved at se, hvorfor de skal være favoritter i Istanbul.

Besiktas skulle kunne sende samme hold på banen, som i weekenden tabte til ærkerivalen Fenerbahce. Gönül er skadet, mens Adriano anses for tvivlsom. 

Leipzig har Keita med igen, da han kun har karantæne i Bundesligaen, og det skulle kun være Kampl, der er tvivlsom. 

Monaco – Porto, begge scorer, 15 units
Odds 1.58

Gad vide om det bare er mig, der synes, at det er tirsdagens sværeste kamp at danne sig et indtryk af?

Ok, det kan selvfølgelig bare være, at Monaco gør, som deres favoritværdighed indikerer, men Porto er omvendt nok noget stærkere end flere af de modstandere, som Monaco møder i Ligue 1.

Jeg tør ikke 1-tallet, og er ikke fristet af 2-tallet, så X’et spøgte lidt, men jeg endte med satsningen på, at begge kommer på tavlen. 

Porto har scoret i alle sæsonens otte kampe, Monaco scorer noget nær konstant, men har kun holdt nullet i to af sine seneste 19 kampe i CL. 

Monaco skulle have Keita og Subasic på skadesbænken, mens Thomas Lemar kan komme ind efter at være startet på bænken i weekenden.

Seneste nyt fra Porto indikerer, at de har en fuld trup at vælge fra. 

Gruppe H:
Dortmund – Real Madrid, Aubameyang scorer, 20 units
Odds 1.92

Gaboneseren viser storform i Bundesligaen, hvor han i de seneste tre kampe har tyret seks kugler i kassen – alene i weekenden tre mod Gladbach.

Han har i øvrigt nu scoret i ni af Dortmunds seneste 10 hjemmekampe i Bundesligaen – i den ene undtagelse spillede BVB 0-0.

Vi ved, at Reals defensiv sjældent har noget imod at lade modstanderen komme til fadet, og alene i CL har de indkasseret mål i syv udekampe i træk.

Aubameyang scorede i begge opgør mod Real Madrid i sidste sæson, og de får ikke nemmere ved at holde ham nede nu. 

Dortmund skulle være uden Schürrle, Schmelzer, Durm, Guerreiro, Rode og Reus, hvoraf sidstnævnte klart er den sværeste at undvære, men ingen af spillerne var med i weekenden.

Real vil angiveligt være uden Benzema, Vallejo, Marcelo, Theo Hernandez, Kovacic, mens Kroos skulle være tvivlsom. 

APOEL – Tottenham (asian handicap +2) 1, 25 units
Odds 1.57

APOEL bliver sjældent skilt ad på hjemmebane i CL. Siden 2002 har cyprioterne alt i alt otte nederlag på hjemmebane i denne turnering (kval- såvel som hovedturnering), og kun to af disse med mere end to mål – mod Real Madrid og Barcelona.

Jeg er ikke helt sikker på, at Tottenham endnu er oppe i de luftlag og holder på, at APOEL kan holde et eventuelt nederlag på det knebne niveau.

APOEL-træner Donis skulle være i stand til at sende samme 11 på banen, som tabte til Real Madrid, mens Tottenham er uden både Vertonghen og Alli, der har karantæne, samt (fortsat) Danny Rose og Wanyama. Dembélé anses for tvivlsom.