Fodbold

Spilforslag til Asian Cup: Ingen adgang hos den iranske defensiv

januar 23, 2019

Vietnam – Japan (kampstart torsdag 14.00)
Under 2.75 mål, 18 units
Odds 1.71

Japan åbnede i første kamp med at vinde 3-2 over Turkmenistan i en skør kamp, mens Vietnam pudsigt nok åbnede med at tabe med de samme cifre til Irak efter at have været foran både 1-0 og 2-1. 

Siden er der kommet andre boller på den defensive suppe hos begge parter; ingen af Vietnams efterfølgende tre kampe havde mere end to scoringer, og Japan har vundet 1-0, 2-1 og 1-0. 

Det skulle være lidt underligt, om man så går hen og bliver endnu mere målrig i turneringens femte kamp. Man skal jo trods alt spille to yderligere kampe, hvis man vinder her, så mon ikke en eventuel sejr bare skal sikres uden smålig skelen til størrelsen af benævnte sejr?

I alle Vietnams kampe blev der i øvrigt scoret mindst én gang før pausen, og stadigvæk sluttede de seneste tre kampe altså med to scoringer.
 

Vietnam under 2.5 kort, 21 units
Odds 1.43

Vietnam har endnu ikke været over to kort i nogen af sine kampe, og vietnameserne spillede 120 minutters fodbold mod Jordan i første knockout-runde uden at få ét eneste kort. 
 

Japan under 5.5 hjørnespark, 17 units
Odds 1.73

Japan var under seks hjørnespark i tre af sine første fire kampe og landede f.eks. på fire i 1/8-finalen. Vietnam holdt Iran nede på to hjørnespark og Irak på fire, og i 1/8-finalen mod Jordan kom sidstnævnte ikke frem til ét eneste hjørnespark. 

Kina – Iran (kampstart torsdag 17.00)
Iran vinder og under 2.5 mål, 12 units
Odds 2.60

Jeg tager chancen på samme spil, som gav pote i sidste runde på Iran. Kina har vundet tre kampe ved denne slutrunde: mod Kirgisistan, Filippinerne og Thailand. 

Til gengæld tabte de 0-2 til Sydkorea – den suverænt sværeste modstander, de har haft. En lige så vanskelig modstander venter her, og Iran har slet ikke indkasseret endnu – til gengæld har Kina kun holdt nullet mod Filippinerne

De var i øvrigt i gruppe med hinanden i VM-kvalifikationen, hvor opgøret i Kina sluttede 2-0, mens det i Teheran sluttede 1-0 til iranerne. 

Deres to foregående møder lå tilbage i 2009 og 2010; disse to opgør sluttede 1-0 og 2-0 med en sejr til hver. Altså ingen målrig historik imellem parterne.
 

Ingen mål første halve time, 17 units
Odds 1.75

Der blev scoret mindst to mål i hver af Kinas fire første kampe, men kun én gang faldt et mål hurtigere end det 31. minut. 

Irans første cirkuskamp mod svage Yemen havde tre mål inden for den første halve time – i de tre efterfølgende kampe faldt det tidligste mål efter 32 minutter. 
 

Kina flest kort, 18 units
Odds 1.67

I begge ovennævnte VM-opgør fik Kina flest gule kort, og kineserne gik også til stålet i deres seneste to kampe med fire gule kort i begge.