Fodbold

Spilforslag til Asian Cup: Netmaskerne ruskes når Japan spiller landskamp

januar 13, 2019

BAM! Sådan svarer man igen på en øretæve! Fredagen var ikke noget kønt syn, men når man sætter syv af syv som opfølger og klinger 171.25 units ind på kasseapparatet, hjælper det ikke så lidt på humøret. Og lad os derfor ile løs med seks bud til søndagens dueller.

Nordkorea – Qatar (kampstart søndag 12.00)
Nordkorea flest kort, 15 units

Odds 2.75

Qatar vandt deres første kamp med 2-0 over Libanon, og slap igennem kampen med nul kort på samvittigheden. Nordkorea tabte deres opgør mod Saudi med 4-0. Undervejs ragede de fire gule kort og et gult/rødt til sig. 

Hvordan i HULEN det kan kvalificere Qatar til at være favoritter til at få flest kort i denne kamp, ligger udenfor min umiddelbare fatteevne. Måske de har sendt alle kort-synderne i straffelejr, og erstattet dem med engle, mens Qatar har kørt alle bisserne i stilling.

Vi får se, men odds 2.75 skal prøves af.

Qatar under 4.5 hjørnespark, 21 units
Odds 2.04

Som ovennævnt vandt Qatar deres første kamp. Undervejs kom de frem til to hjørnespark. Over 90 minutter. Her kan vi tillade det dobbelte og stadig få dobbelt op på indskuddet. 

Almoez Ali scorer, 10 units
Odds 2.48

Tæller man U19, U20 og U23-kampe med, er Ali noteret for 49 landskampe for Qatar. Og 20 mål. Det er et godkendt snit. 10 af disse kasser kom i 2018 i 18 landskampe. Og så scorede han i første kamp mod Libanon. Mod et forsvar, der virker lidt vakkelvorent, skulle der være mulighed for at øge totalen.

Oman – Japan (kampstart søndag 14.30)
Japan over 1.5 mål, 25 units

Odds 1.66

I 9 af Japans seneste 11 landskampe scorede de mindst to mål. I fem af de seneste seks scorede de mindst tre gange. Oman spillede 30. december en venskabskamp mod Australien og tabte 5-0. Tre dage senere tabte de 2-0 til Thailand og så tabte de 2-1 til Uzbekistan i slutrundens første kamp.

Der er godt gang i Japans offensiv og tilsyneladende ikke alt for meget disciplin i Omans defensiv. De seneste tre møder mellem disse to havde mindst to mål af Japan.

Turkmenistan – Uzbekistan (kampstart søndag 17.00)

Begge hold scorer, 18 units
Odds 2.28

Turkmenistan præsterede at slippe igennem Japans defensiv to gange og score i 3-2 nederlaget, mens Uzbekistan ikke kunne holde Oman fra fadet. Turkmenistan har scoret i otte af deres seneste ni landskampe, hvorfor odds 2.28 alt i alt synes lidt højt efter min mening.

Uzbekistan under 5.5 hjørnespark, 25 units
Odds 1.70

Turkmenistan formåede at holde Japan nede på fem hjørnespark i en kamp, hvor Japan ellers var bagud. Uzbekistan kom frem til tre hjørnespark mod Oman.