Fodbold

Spilforslag til Asian Cup: Socceroos holder fast i andenpladsen

januar 14, 2019

Australien – Syrien (kampstart tirsdag 14.30)

Syrien flest kort, 32 units
Odds 1.67

Syrien fik to gule kort i deres første kamp og tre i den anden. Det er dem, som har mest på spil her, og de skal kæmpe for det ene point, som de har, når de går ind til kampen, og som kan være nok til en tredjeplads, eller de skal kæmpe for at fastholde en føring.

Australian skal egentlig bare have tiden til at gå, om de vinder eller spiller uafgjort spiller ingen rolle, begge dele sender dem videre på gruppens andenplads, og hvorfor rage kort til sig, som kan koste spilletid senere i turneringen, når der ikke er alverden på spil?

(asian) under 2.75 mål, 32 units
Odds 1.68

Et forsigtigt skud på at kampen ikke bliver alt for målrig. Australien har tabt 0-1 og vundet 3-0, Syrien har tabt 0-1 og 0-2. Som ovennævnt, Australien skal bare ikke tabe, så kan de være tilfredse, mens Syriens chance næppe er at gå på måljagt fra start. Det risikerer at give bagslag.

Palæstina – Jordan (kampstart tirsdag 14.30) 

Jordan under 1.5 kort, 29 units
Odds 1.89

Jordan fik ét kort i hver af deres første to kampe. Nu har de nul og niks på spil i denne duel, så skulle det så stikke af for dem her? Når de kan rende ind i et kort, når der er masser på spil, skulle man tro, at de også kan spille fair, når de intet har på spil. 

Under 2 mål, 29 units
Odds 1.88

Jordan har allerede vundet gruppen. Kun Australien kan hente dem, hvad point angår, og her er Jordan bedre, så Jordan går ind til denne duel uden noget som helst på spil. 

De har stadig til gode at lukke mål ind, mens Palæstina har til gode at score, og selvom man har sikret førstepladsen, falder man vel næppe totalt sammen? Det kan risikere at gå ud over moralen i resten af turneringen. 

Palæstina kan også ende med at have nok i ét point for at gå videre, og de går næppe fra at score nul på 180 minutter og så til at gå amok mod denne stærke defensiv.

De skal holde kampen tight, håbe på en scoring og så ellers forsvar sig hjem. Vil man højere op i odds, kan man pønse på under 1.5 mål til 2.60, jeg tager højde for, at der kan komme to pinde undervejs. 

Palæstina vinder og kampen går under 2.5 mål, 11 units
Odds 5.00

Skulle man også vove en beskeden indsats på palæstinenserne? Ja, men så hellere i denne spekulation end det "rene" 1-tal. HVIS Palæstina kan sikre sig en sejr, tror jeg ikke på, at det bliver en sejr i en målrig kamp.

Skulle de lykkes med at komme foran, skal der bare holdes fast for envher pris, og Jordan behøver som sagt ikke at jagte andet resultat end at komme igennem duellen her forholdsvis uskadt.