Andet FodboldFodbold

UEFA Super Cup 2019: Liverpool vs. Chelsea

august 3, 2019

The Reds sluttede intet mindre end 25 point foran The Blues i Premier League, så der kan ikke være den store tvivl om, hvor favoritværdigheden ligger. Skulle det lykkedes for Merseyside-klubben at løfte Super Cup-trofæet vil det være fjerde gang.

 

Liverpool

Liverpool er blevet til en magtfaktor i international fodbold under deres tyske manager med en solid taktik om at spille overfaldsfodbold, som er blevet krydret med et par solide signings. De spiller fuldstændig uden frygt, hvilket virkelig blev eksemplificeret, da de sendte Lionel Messi og FC Barcelona ud af Champions League-semifinalen med en 4-0-sejr på Anfield efter at have tabt 3-0 på Camp Nou.

Rent faktisk blev det kun til et enkelt nederlag i ligaen, hvor de skrabede imponerende 97 point sammen, men det var alligevel ikke nok til at sikre sig det engelske mesterskab, da Manchester City viste sig at være en tand bedre end dem. Det må dog siges at være en fornem trøstepræmie at vinde Champions League-finalen med 2-0 over Tottenham Hotspur på Estadio Wanda Metropolitano i den spanske hovedstad Madrid.

Deres senegalesiske og egyptiske angrebsduo scorede intet mindre end 53 mål tilsammen i sidste sæson, så der kan ikke være den store tvivl om, hvem der skal få netmaskerne til at blafre, hvis The Reds vil vinde UEFA Super Cup. En egyptisk og senegalesisk scoring belønnes begge med odds 2.12.

Succesen stammer dog mest af alt fra deres supersolide defensiv. Deres brasilianske målmand og hollandske midtstopper har vist sig at være blandt verdenseliten, og der blev kun lukket 22 ligamål ind i sidste sæson, hvilket må siges at være yderst imponerende.

Vi forventer, at Liverpool går endnu en stor sæson i møde, hvor de vil udfordre The Citizens i toppen af Premier League-tabellen. At løfte Super Cup-trofæet vil være den perfekte start på sæsonen for dem, og hvis de skulle lykkedes med den mission i ordinær spilletid, kan du få odds 1.62 her hos os.

 

Chelsea

Chelsea endte med at blive nummer tre i Premier League og vinde Europa League-finalen over Arsenal med 4-1 takket være mål af Olivier Giroud, Pedro og Eden Hazard. Siden da er det der dog sket ting og sager for London-klubben, da både Maurizio Sarri og Eden Hazard har forladt dem. Særligt den belgiske verdensstjerne bliver svær at erstatte, da han scorede 21 gange og lagde op til yderligere 17 i sidste sæson. Klublegenden Frank Lampard har overtaget det glohede trænersæde, og han vil håbe på at få den perfekte start som manager for The Blues.

Både Antonio Rüdiger, Ruben Loftus-Cheek og Callum Hudson-Odoi døjer med skader, og da klubben stadig døjer med et transferforbud, kan de ikke hente erstatninger. Der er dog stadig blevet handlet en smule, da Christian Pulisic blev købt fra og lejet ud til Dortmund i vintervinduet for omkring en halv milliard kroner. Nu skal den 20-årige amerikaner så prøve på at udfylde nogle ekstremt store sko, da han må være tiltænkt en rolle som Eden Hazards afløser. Hvis amerikaneren kommer på tavlen i sin debut, kan du få pengene 5.50 igen.

Vi kunne sagtens se Chelsea få en svær sæson under deres nye cheftræner, og de må siges at være underdogs i UEFA Super Cup. Skulle det alligevel lykkedes dem at snuppe sejren i ordinær spilletid, belønner vi det med odds 5.20.

 

Liverpool vs. Chelsea historisk set

Disse to klubber har en lang historie bag sig, men The Reds må siges at have overtaget med 72 sejre mod The Blues’ 59 sejre. 41 gange er det endt uden vinder indtil videre. Sidst de to mandskaber mødtes var det da også Liverpool, som trak sig sejrrigt ud af duellen med en 2-0-sejr på Anfield over Chelsea via en egyptisk og en senegalesisk scoring.

Hvem regner du med løfter Super Cup-trofæet i midten af august?