Specials

Live streaming via Unibet TV

december 31, 2018februar 8th, 2022

Uanset om du er til fodbold, basketball, ishockey, tennis eller noget helt femte, finder du det lige her hos os. I denne artikel giver vi dig en grundig gennemgang af hvilke sportsgrene og begivenheder, som du kan live streame på vores hjemmeside. Det eneste krav for at benytte denne service er, at du har en konto hos os med mindst én krone på. Du har desuden også adgang til vores live stream, hvis du har placeret en indsats på begivenheden indenfor de sidste 24 timer, men ikke har flere penge på din konto.

Det er både muligt at live streame fra PC, mobil og/eller tablet, hvilket gør Unibet live streaming perfekt til folk på farten, som gerne vil følge med i deres væddemål eller bare har lyst til at se en sportsbegivenhed, mens de sidder i en bil, bus eller tog.

 

Live stream fodbold

Vores klart største udvalg af live streaming finder du indenfor fodbold. Vi viser blandt andet et væld af pokalturneringer såsom FA Cup, Coupe de France, Coupe de la Ligue og Coppa Italia, mens der også er massevis af kampe fra de største ligaer som for eksempel La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1.

Du kan altså med stor sandsynlighed følge dit yndlingshold i tykt og tyndt på Unibet TV, hvor der vises tusindvis af fodboldkampe hver eneste sæson.

 

La Liga stream

Udover den tyske Bundesliga og den franske Ligue 1, finder du også et La Liga stream her hos os. Vi viser samtlige kampe fra den bedste spanske række, og det inkluderer selvfølgelig også El Clásico. Der er altså rig mulighed for at følge Lionel Messi og alle de andre verdensstjerner på Unibet TV.

Vores La Liga stream er i øvrigt en hel del billigere end Strive, hvor du skal give mindst 79 kroner om måneden eller 599 kroner om året. Der er altså penge at spare, hvis du kan undvære kommentatorer!

 

Serie A stream

Som om det ikke var nok med massevis af spansk fodbold, finder du endda også et Serie A stream på Unibet TV. Igen er der tale om alle kampene fra den bedste italienske række, så uanset om du holder med Juventus, Lazio, Inter, AC Milan eller et andet mandskab, kan du følge dem gennem hele sæsonen lige her.

Hvis du vil se Cristiano Ronaldo på en ugentlig basis, er det mere end mulig med vores Serie A stream, og det koster ikke i nærheden af lige så meget som et Strive-abonnement.

 

Tennis live stream

Hvis tennis er din foretrukne sportsgren, bliver du bestemt ikke skuffet over vores udbud. Hos os kan du således live streame de fire Grand Slam-turneringer (Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open).

Derudover viser vi blandt andet også ATP World Tour Finals og ATP Tour Masters 1000, så du har rig mulighed for at følge Caroline Wozniacki og alle de andre stjerner fra klos hold, når de server og smasher sig til sejr på græs, grus eller hardcout.

 

NBA live stream

Unibet TV har flere af de store fodboldligaer som La Liga, Serie A og Bundesligaen, men vi har også masser af amerikansk sport – blandt andet verdens bedste basketball-liga NBA. Vi har i øvrigt også mange af de andre populære amerikanske sportsgrene på programmet, hvilket vil sige, at du både kan se fodbold fra MLS og baseball fra MLB. Det må da siges at være ganske godkendt, ikke?

Du kan se alle kampene fra alle hold hele vejen til finalen – det gælder også de kampe, der ikke bliver vist på dansk TV, som vi i stedet har med de amerikanske kommentatorer. Du slipper samtidig for at købe League Pass eller andre streaming-tjenester for at følge med i NBA.

Det bedste ved et NBA live stream er, at der med få undtagelser er kampe hver eneste aften i løbet af den regulære sæson. Når vi når slutspillet, kan der gå lidt længere mellem opgørene, alt efter hvor mange hold der er tilbage.  Slutspillet starter i midten af april og slutter i juni med NBA Finals. I weekenden kan du finde tidlige kampe, der vises om aftenen dansk tid, men på hverdagene er NBA primært for natteravnene, da den første kamp som regel starter efter midnat.

NBA har aldrig været mere populær end i disse år, og ligaens popularitet hjælpes godt på vej af unge europæiske superstjerner som Giannis Antetokounmpo, Luka Doncic og Nikola Jokic, der er med til at gøre ligaen til mere end bare en amerikansk sport.

Ligaen har i de senere år været en smule forudsigelig, med Golden State Warriors der mødte Cleveland Cavaliers i finalen fire år i træk. Men efter LeBron James skiftede til Los Angeles Lakers, åbnede det op for at Toronto Raptors i sidste sæson nåede finalen for første gang i deres historie og vandt. Nu hvor Kevin Durant har forladt Golden State Warriors, er NBA helt åben i begge konferencer, og der er flere hold, der øjner en plads i finalen.

I Western Conference er alle øjne rettet mod de to Los Angeles-hold, der har hver deres giftige duo – LeBron James og Anthony Davis hos Lakers og Kawhi Leonard og Paul George hos Clippers. Med tilførslen af Russell Westbrook til Houston Rockets, har Texas-klubben to tidligere MVPs i Westbrook og James Harden – men er det nok til, at klubben kan vinde deres første titel siden halvfemserne?

I øst skal Toronto Raptors forsøge at genskabe succesen uden deres bedste spiller, efter sidste sæsons Finals MVP Kawhi Leonard skiftede til føromtalte Clippers. Kan Raptors holde niveauet, eller bliver det Sixers, Bucks, Celtics eller et helt andet hold, der repræsenterer Eastern Conference i år?

 

Velkomstbonus til nye kunder

Vi byder alle vores nye kunder velkommen med en bonus, så hvis du endnu ikke har oprettet en konto hos os og gerne vil benytte dig af vores live stream, kan det varmt anbefales at oprette dig allerede i dag. Der er frit valg mellem en bonus til sport eller casino – alt afhængig af hvad du foretrækker.

Vores bonusside finder du lige her sammen med de primære regler og vilkår.

 

Ugens kamp: Få et profitboost på 25 procent

Hver uge udvælger vi en af vores mange kampe og giver alle vores spillere et profitboost på 25 procent, hvis de vælger at spille live på den. Den maksimale indsats er 250 kroner, og det er muligt at vinde intet mindre end 10.000 kroner ekstra med dette profitboost. Der er absolut ingen grund til at gå glip af dette tilbud!

Du finder kampagnen samt diverse regler og vilkår lige her.