Tennis

ATP Masters 1000 Madrid: Mannarino kan true formsvage Schwartzmann

maj 7, 2018

Adrian Mannarino vs Diego Schwartzman

Schwartzman missede 10 af 10 break-muligheder alene i første sæt, og derefter var han nem at knække for tyskeren, der normalt er Schwartzmann langt underlegen på et underlag som grus. 

Det er bare 10 måneder, at Schwartzman slog Marterer på grus med 6-1, 6-3, et klart udtryk for hans dårlige form netop nu.

I hans fire seneste kampe på grus er han blevet brudt 14 gange, og han har selv kun brudt serve tre gange (men nul rigtige i de seneste tre), hvilket er bekymrende for én af tour’ens normalt bedste retur-spillere.

 

Mandag skal han op imod venstrehåndede Mannarino, og franskmanden kan være både op og ned og ofte også usikker på sin egen taktik.

De hurtigere baneforhold i Madrid burde falde i hans smag, og han kommer hertil fra sejr over Pablo Cuevas i to sæt, og et nederlag til Pablo Carreno Busta, hvor han ellers havde matchbold, så hans grus-form er bedre end Schwartzmans.

Mannarino og Schwartzman har kun mødt hinanden én gang før, det var på grus i Rom i 2013, hvor begge lå udenfor top 100 og Mannarino vandt 6-0 6-3.

Mannarino kan være både rigtig god og totalt elendig, men jeg synes, at vi skal tage chancen på ham her, om ikke andet på handicap-væddemålet, når nu Schwartzmann tilsyneladende er totalt ude af stand til at holde serve. 

Både 2.06 på +3.5 partier på franskmanden ligner et stærkt væddemål, ligesom odds 3.30 på en tie break ser generøst ud. 

Der er to andre uforudsigelige franskmænd, der er sat til at spille denne mandag i Madrid i form af Benoit Paire og Gael Monfils, og sidstnævnte så ud til at være helt væk, da han tabte til Mirza Basic i sidste uge.

Nederlaget var kun en fortsættelse af Monfils’ elendige form i München, og i dag møder han Nikoloz Basilashvili, en spiller der slog Basic i kvalifikationen til Madrid i forgårs, og på en god dag har georgieren det i sig til at slå en Monfils i den tilstand, han viste i sidste uge. 

En fit Monfils bør dog ikke få problemer med Basilashvili, og hvor står han mon lige nu? Det er nok bedst at undgå den kamp. Paire er oppe imod en anden franskmand, Lucas Pouille, mod hvem han har en skidt historik.

Paire har tabt 10 af 14 møder på alle niveauer mod andre franskmænd, og han er 0-3 mod Pouille, men Pouilles seneste dårlige kampe mod Mischa Zverev og John Millman har kastet et attraktivt odds af sig i eftermiddag. Hans formdyk er måske ikke så overraskende efter rigtigt mange kampe i februar og marts.

Hvis vi lige bliver ved franskmænd, så er der måske også en gylden mulighed for veteranen Julien Benneteau der møder Damir Dzumhur, som er i helt horribelt dårlig form. 

Dzumhur er 1-9 i hans 10 seneste kampe, og har ikke rigtigt set fit ud på noget tidspunkt i denne sæson. Spørgsmålet er, hvor meget Benneteau, 36 år, har i tanken, men han er et mindre væddemål værd efter min mening. 

Milos Raonic har været god til at holde serve i Madrid, men han er på vej tilbage fra en skade, hvorfor han er værd at gå imod. Modstanderen Nicolas Kicker har spillet masser af tennis i kvalifikationen her i Madrid, så han er vænnet til forholdene. 

Kicker har gjort det godt i tidligere kampe mod store servere som Kyrgios og Kevin Anderson, og såvel odds 1.76 på +1.5 sæt på Kicker eller ren sejr til odds 3.15 ser fristende ud.

Bedste Bets

Mannarino +3.5 partier til at slå Schwartzman til 2.06
Tie break i kampen Mannarino/Schwartzman til 3.30
Benneteau til at slå Dzumhur til 2.55
Kicker +1.5 sæt til at slå Raonic til 1.76