Tennis

Australian Open dag 2 – mænd: Kun guderne ved om Fognini gider

januar 14, 2019

 

Hvis vi ellers kan regne med samme antal sejre til outsidere som vi har set indenfor de seneste syv år, skulle der være omkring syv-otte sejre til underdogs i dagens program, så nu skal vi bare lige finde dem!

En ny varm dag er i vente i Melbourne med omkring 34 grader.

Ilya Ivashka vs Malek Jaziri

Jeg er ofte gået med Jaziri, når han er velbetalt outsider på udendørs hard court og især når ikke meget forventes af ham. Dagens kamp er ingen undtagelse. 

Tuneseren er ligeglad med varmen og hans historik i hovedturneringen i AO hedder fem sejre i ni kampe, mens Ivashka aldrig har vundet en kamp her på noget niveau og er prøvet i bedst-af-fem formatet i forhold som dem i Melbourne.

Jaziri var ikke brød værd i Sydney for en uge siden, men han har ikke vundet en kamp i ugen op til en Grand Slam siden Auckland 2017. 

Fabio Fognini vs Jaume Munar

Det skulle ikke overraske mig, om Munar ganske enkelt vil denne her kamp mere end Fognini, som så ud til at være helt ude af sync i Auckland i sidste uge. 

Især ét elendigt serveparti for Fognini opsummerede alt, hvad han står for på dårlige dage, mens Munar knokler for hvert et point. 

Fognini har kun vundet tre af 10 færdigtspillede kampe i første runde i AO og kombineret med hans manglede motivation i sidste uge, er Munar en oplagt outsider at have i kikkerten. 

 

 

For en grusspiller som Munar er hans historik på udendørs hard court slet ikke dårlig med fem sejre i ni kampe. 

Borna Coric vs Steve Darcis
 

Coric har haft problemer med at komme igang i de seneste par sæsoner, og jeg spekulerer over, om han, ligesom Cilic, har lidt svært ved at komme i gear efter at have lukket 2018 med en triumf i Davis Cup. 

Selv uden triumfer i DC havde han svært ved at komme igang i både 2017 og 2018, og han har tabt syv af ni kampe i januar

Han har fire nederlag og nul sejre i Australian Open, og vandt to af 14 sæt mod Albert Ramos, Alexandr Dolgopolov, John Millman og Jeremy Chardy.

Darcis har heller ikke nogen stor historik i Melbourne, men efter en lang skadespause havde han en stærk turnering i Pune, hvor han nåede semifinalen.

Sidste gang Darcis var med i AO vandt han dog over Sam Groth og Diego Schwartzman, før han tabte til Andreas Seppi i 2017.

Bedste Bets
Jaziri til at slå Ivashka til odds 2.63
Munar til at slå Fognini til 3.05
Darcis til at slå Coric til 5.30