Skip to main content

Madison Keys – Elina Svitolina (kampstart mandag 01.00)
Tie break i første sæt
Odds 6.75

Den eneste af dagens fire kvinde-kampe, hvor jeg ikke rigtigt kan bestemme mig. Jeg hælder mod Keys, der vandt deres eneste hidtidige færdigt-spillede opgør, men er langt fra sikker på amerikaneren.

Skal man endelig tage en chance på denne match, kan man overveje et langt første sæt. To gange tidligere har de mødt hinanden og i begge blev første sæt afgjort efter tie break.

Naomi Osaka – A. Sevastova (kampstart mandag 02.00)
Sevastova
Odds 2.23

Osaka var helt på spanden i tredje runde mod Hsieh, der var oppe med sæt og førte 4-2 i andet, før Osaka fik fightet sig tilbage. Jeg er stadig langt fra overbevist om, at dette bliver Osakas turnering, og jeg vover pelsen for en lille indsats på, at Sevastova kan vise sig for svær at håndtere.

Det har letten nemlig været før for Osaka. De mødte hinanden to gange i 2018, der jo som bekendt var Osakas helt store gennembrudsår, og Sevastova vandt begge opgør og begge ganske sikkert. 6-4 6-1 i Doha og 6-4 6-4 i Beijing i oktober.

De har allerede mødt hinanden igen i 2019, hvor Sevastova vandt første sæt, men dog endte med at tabe. Så hun har tilsyneladende et godt ”read” på japaneren, der stadig lige skal lære at håndtere at være Grand Slam-vinder, som hun selv har været inde på flere gange.

Det er meget sjældent, at Osaka spiller to tre-sættere i træk, så derfor tages chancen på ren lettisk sejr.

Garbine Muguruza – Karolina Pliskova (kampstart mandag 06.00)
Pliskova (-1.5 partier)
Odds 1.89

Man ved aldrig helt, hvad Muguruza kan finde på, men vi ved fra tidligere opgør, at hun har svært ved at håndtere Pliskova, og at oddset på tjekkisk sejr er flot, når man netop kigger på deres indbyrdes h2h.

Ni gange har de mødt hinanden, Pliskova vandt syv af dem. På udendørs hard court fører hun 4-1. Alle sejre kom i hus med mindst to overskydende partier.

Det kan måske desuden være værd at holde øje med over-markedet, hvad partier angår. Seks af Pliskovas seneste ni kampe gik i tre sæt og det er to gode servere, som mødes her.

Simona Halep – Serena Williams (kampstart mandag 09.00)
Serena (-3.5 partier)
Odds 1.75

Halep spillede en fantastisk god kamp Venus Williams, men man er en modigere gambler end jeg, hvis man går imod Serena.

Det er første gang, de to kvinder står overfor hinanden siden Serena gav fødsel, så måske amerikaneren er en anden spiller, og måske Halep er blevet bedre i mellemtiden. Men…

De har mødt hinanden ni gange tidligere, og hvad der så end foregik dengang, vandt Halep i sæsonfinalen i 2014 med hele 6-0 6-2, da de mødtes i gruppespillet.

Serena fik dog revanche i finalen senere på ugen og vandt 6-3 6-0, og førnævnte ser er eneste gang Halep har præsteret at besejre hende.

De har fem gange mødt hinanden på hard court, og Serena vandt som sagt alle fem. Alle otte sejre kom i hus med mindst fire overskydende partier. Seks af dem med mindst fem overskydende.

Halep kan løbe solen sort, hun har fået tungere grundslag, end da de senest mødtes i 2016. Det er bare ikke mig, der skal nyde noget af at gå imod Serena, som hun har set ud de første fire runder.