Tennis

US Open Special: Slå os i Pong og bliv belønnet!

august 20, 2019

Spil vores version af det klassiske retrospil, Pong, hvor du har muligheden for at vinde gode bonusser, som kan bruges til US Open, der går i gang mandag den 26. august. Jo bedre dine Unipong-færdigheder er, desto bedre en bonus vinder du.

Den bedste bonus vil blive givet til spillere, der beviser, at de er bedst ved at slå os med 2-0! Hvorfor ikke gøre det endnu mere konkurrencedygtigt ved at udfordre dine venner til at slå din highscore?

Unipong

US Open optakt

Når du har fået din nostalgitrang stillet ved at spille vores version af denne arkadeklassiker, kan du jo passende tage et kig på vores US Open odds.

Novak Djokovic er den store forhåndsfavorit til at bygge videre på sin Wimbledon-succes og gøre det til tre ud af fire Grand Slams i 2019. Den tredobbelte vinder befinder sig i toppen af odds-tabellen sammen med Roger Federer og Rafael Nadal. Alle tre spillere har tiltrukket sig en masse betting-aktivitet fra spillerne her hos Unibet.

Leder du derimod efter et US Open-langskud, er den hårdtslående russer Danii Medvedev bestemt ikke noget dårligt bud på en potentiel dark horse. Han ligger i skrivende stund nummer 5 på ATP-verdensranglisten efter at have hoppet tre pladser frem.

På kvindesiden er Serena Williams vanen tro blandt favoritterne, men hun er langt fra fordums styrke og bliver måske endda nødt til at trække sig fra turneringen på grund af tilbagevendende rygskade.

Den forsvarende mester Naomi Osaka trak sig fra sin kvartfinale i Cincinnati med en skade, og det er endnu usikkert, om hun kommer til at deltage i US Open. ”Sidste år vandt jeg US Open,” sagde hun. ”I år prøver jeg at spille US Open.” Simona Halep virker som vores spilleres favorit lige pt., mens Ashleigh Barty også tiltrækker sig en hel del betting-aktivitet.

Uanset hvem du har fidus til ved dette års udgave af US Open, skal du lige spille din egen kamp i Unipong først, så du kan modtage en svedig bonus, inden du giver dig i kast med at placere US Open odds hos Unibet!

OBS: Kun nye spillere kan modtage en bonus. Spillere der taber 2-0 eller 2-1, modtager tilbud C (100 procent velkomstbonus på op til 1.000 kroner). Spillere der vinder 2-1, modtager tilbud B (150 procent velkomstbonus på op til 1.500 kroner). Spillere der vinder 2-0, modtager tilbud A (200 procent velkomstbonus på op til 1.000 kroner).